Tabung Firash

Friday, 24 October 2014

Blog Ku Digegar Jugak

Assalamuakaikum semua
Selamat pagi
Da sarap semua??

Baru aku perasan semalam tak update entry
Wahhh bz sgt blogwalking smpai terlupe
Nampak tak betapa suke nye aku berjalan2 kat blog2 korang ni

Semalam kak farrah dah kene bom
Pagi tadi bukak2 aku plak kene
Aishhhh nak kene betul  nur as a.k.a CAM


Cissssss kurang asam jawa betul..
Hahahahaha
Ehh ni bukan entry marah ke mengamuk ke ape ok
Entry penghargaan yg tak terhingga pagi2 jumaat yang mulia nie
Sebab tengah rajin nk update ni kan

Terima kasih la nur as oiiii sebab tinggalkan jejak sekaligus
Dah abis cuti ke??

68 comments:

  1. Hahaha..ingatkan kena bom. Sekali pukal komen semuanya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula kemaen lagi nur as komen pukal2 gituuu

      Delete
    2. Saya pun kena jgk dengan nur as ni...hehehe
      Suka main bom tul

      Delete
  2. hehehe.....suka kan kena bom cmni hehe

    ReplyDelete
  3. Dia dah dapat line tenet, dgn laptop. camtu la...kalau tak, monyok je

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan acik..
      kalu tak kan dia bz memanjang
      tgh ade free lah tu buat kerja lebih sikit

      Delete
  4. hahaha, ok lah tu kena bom dengan komen..

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh ok la kan
      bukan snnng nk dapat cmni
      nasb tak hang fon

      Delete
  5. hahaha huntong la. kite tak mampu gitu.. iols mai komen mai jenguk skali skala kasi komen pukal pun pakai jala aja bukan speed boat :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. waahahh pakai jala pon ok jugak ye dakk..
      orang tgh qadar balik mane yang tinggal mmg gitu..
      hehehhe

      Delete
    2. dok pelan pelan kayuh ni menjenguk kawan-kawan. line kalau menyipot memang potong mood sungguh.

      Delete
    3. Hahah tau xape.. bile menyiput yang xleh nk dtg serang tu kan

      Delete
  6. hahaha..kena bom....bestnyer....

    ReplyDelete
    Replies
    1. aikk ayoi pon nak kene bom jugak ke?
      hhehhe

      Delete
  7. Hehehe..Cik Mimie pun kena jugak hari ni..dengan mama3farhana...hahah,,nk kena serang balik ni...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah mmg geng la dorg2 nie.. lagi sorang si budak tu pon suke jugak gegar2 blog org tuu

      Delete
  8. Hahaaa..nasib la. Header akak cantik! Ana suke. Sweet! Hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh ehhh... sbb header cantekk je...
      Kekek tq ana
      Aina akmal yg buatkan

      Delete
  9. wah. gila ah... takut saya tengok tapi still awesome. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh ehhh takot plak dia... xpe2 as tu xmakan org

      Delete
  10. fuyoo..anis pon xboleh buat cmtu..huhu.. power.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahhah.. time mood rajin bosan plus line tenet laju semacam mmg boleh bt cmni

      Delete
  11. hahaha terharu pulak siap buat entry, kiki.
    thankyou thankyou.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha tula sape suh rajin sgt...
      Inspirasi dr kak farrah la ni

      Delete
  12. Hehehe si Nur ni bukan setakat tinggal jejak, Ayu. DNA dia abis dia tinggal sekali :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehhe.. ptt tinggalkn la buah tangan ke.. kan??

      Delete
  13. Replies
    1. Heheheh tula..
      Bom tangan zaman dulu2...
      Dah xpired da..
      Tak meletop pon

      Delete
  14. Hehe. Banyaknya. Tapi seronok kena bom mcm ni. *eh, ada pulak bom yg seronok* Hehe

    ReplyDelete
  15. hahahahaah nih namanya penangan xtido mlm.. ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan?? Penangan bosan tahap melampau pon ade

      Delete
  16. Hehehe terbaikkk laaa si pengeboommm

    ReplyDelete
  17. hahaha..ade jugak yang suka bom2 selain dr kamu eh..heheheh :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh ehhh... ayu pon trsenarai ke?? Alaaa kene la cmtu.. qada balik mane yg trtggl kan

      Delete
  18. Replies
    1. Ha ni lagi sorang pengebom berani mati ni kan

      Delete
  19. Biasa la tu.. Bila kita jejak orang, orng akan balik jejak cmtu.. Seronok kn.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe seronok lahh...
      Siapla nanti...

      Delete
  20. Replies
    1. Heheheh banyak2..
      smpai berpinor2 mate tgk nye

      Delete
  21. Itu yg bestnya berblogkan...kena bom jadi seronok pulak..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheheheh...
      Seronok dapat kenal2 ni bile jadi blogger kakyon

      Delete
  22. Tu dia!!! Berderet cik nur tinggal komen.. Hikhik! ^__^
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kes baru dpt laptop and sihat dah la tu kan?

      Delete
  23. banyaknya.. seronok ea blogwalking sampai terlupa...

    ReplyDelete
  24. Replies
    1. Hehehehe same lah zumall pon sllu je trjah masuk blog ayu jugak

      Delete
  25. Hahaha.. malam nih jaa akak mula mengebom rakan2 blogger yang rajin singgah dan komen kat entry akak.. harap dapat blogwalking banyak2 malam nih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ayu kalu skli dah blogwalking mmg xleh nk berhenti kak...
      Smpai da xtau nk jalan mane dah..
      Hhehhehe smpai dok korek entry2 lame blog2 laen

      Delete
  26. kalau ada masa terluang, kak Ros pun akan buat benda yg sama. hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg akk tgh bt bnd yg same la nie.. satu persatu nk balas ni

      Delete

Tabung Firash