Tabung Firash

Wednesday, 8 October 2014

Segmen Bloglist November 2014 by Adeline

Assalamualaikum 
Jom same2 join segmen dr cik adeline
Tak susah pon

(klik banner untuk join)

Segmen akan tamat pada 30 Oktober 2014

46 comments:

  1. nak join tapi kena tunggu free lah nanti.. selamat bersegmen ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh jom jom jom ct
      tgh free lah nia join

      Delete
  2. hehe..kite belog awk....comey jer

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe yeke??
      tak serabut ke??
      tq ayoi kema

      Delete
  3. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Salam ukhwah fillah
    Ade Singgah balas kunjungan
    semoga berjaya

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-nov14-by-adeline.html

    ReplyDelete
  4. best nampak buat segmen ni, boleh buat jugak nt:)

    ReplyDelete
  5. Wah bersegmen lagi yer... Selamat bersegmen ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee selagi mampu nak bersegmen zumal
      join je support blogger laen
      insyaallah

      Delete
  6. tq singgah blog saya :)
    selamat bersegmen :)
    http://fatanahkhirizan.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-november-2014-by-adeline.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. same2 fatanah
      Selamat bersegmen jugak

      Delete
  7. Nak join juga ni akak lau berkesempatan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. heeee ye join join kak diana
      sbb berkesmptan lah ayu join nie

      Delete
  8. Rajin betul ayu ni. semangat plak cik fafa tengok. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe same2 sokong segmen blogger laen cik fafa oiii
      jom jom merajinkan diri

      Delete
  9. Selamat bersegmen tau..Cik Mimie tak byk masa nk join semua segmen..mna yang sempat je..hee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheeh same lah kite cik mimie...
      mane yang smpt je join..

      Delete
  10. hai..dari segmen sama..:D

    http://ummiammararif.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-nov14-by-adeline.html

    ReplyDelete
  11. Selamat bersegmen. Saya pun join jugak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhe selamat bersegmen jugak mama ye,,,

      Delete
  12. Lya bz x smpt nak join lgi ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula nanti dah free boleh join ye kak lya
      skrg ni pon tgh free2 nia
      nnt dah bz xtau la smpt nk bukak ke tak

      Delete
  13. terima kasih join segmen saya
    selamat bersegmen
    semoga berjaya!

    ReplyDelete
  14. All the best :))
    http://kenny977.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-nov14-by-adeline.html

    ReplyDelete
  15. blog ayu sentiasa di bloglist schaaa. hehe. muah ciked.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe muahhh balik...
      terima kasih scha

      Delete
  16. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  17. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  18. jemput join segmen :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-syahirah-valiant-1.html

    ReplyDelete

Tabung Firash