Tabung Firash

Monday, 20 October 2014

Menang GA Prelove by Annur #2

Assalamaualaikum semua

Dok jalan satu2 blog terserempak la dgn entry keputusan preloved giveaway
Alhamdullilah
Tak sangka rezeki mak buyong kali nie
Bertuah nye lahai
Dulu nak menang tikam pon payah tauuu

Terima kasih lah kat budak bertuah ni
Sebab kene tag ajak aku join
Budak pon menang jugak
Tahniah rakan sebaye

Nak tau menang ape


Tu diaaaa
Hadiah utama tempat ke-2 

Sila la jeles 
Terima kasih banyak2 lah kat Annur sebab anjur GA ni

Hadiah dah selamat sampai kampung...

58 comments:

  1. Replies
    1. heheheh best best kak farrah...
      alhdmullilah rezeki kan

      Delete
  2. Replies
    1. heheheheh...
      xmo xmo...
      mane tau nnt mama dapat lagi best ke

      Delete
    2. hehehe...takdak lagi GA yang tawarkan hadiah iphone ni
      nak join

      Delete
    3. amboiii iphone mama...
      kalau ade tag ayu yee...
      nk join jugak
      ehehhee

      Delete
  3. Replies
    1. tula walaupin preloved still baru jugak kan?

      Delete
  4. wah, hebatlah!!! tahniah kak :D

    ReplyDelete
  5. tahniah kak.. jeles ni sbb xmenang.hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh ok nadnad mmg kene jeles pon..
      hahaha dengki tak akk,,,

      Delete
  6. wuarghhhhhh... hehe nhe yang saya nak tapi tak menang hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. blm ade rezeki CP lagi la tu
      cube lagi k

      Delete
  7. Tunggleeww. esok bagi dekar baby. hahaha. tahniaah. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh untung kan???
      eh ehhh baby xpandai pakai pon...
      kaler2 pink bby xsuke

      Delete
    2. hahahhaa, lepas tu bagi dkat dikna jelah. ahhaa. :P

      Delete
    3. eh ehhhh..
      nape lak nk bagi kt dikna..
      dikna lah kene bagi kat baby

      Delete
  8. Wah Ayu menang hadiah yer, tahniah Ayu ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhmdullilah rezeki..
      terima kasih zumal

      Delete
  9. Aku jeles habak hang...hahaha..mari la share2..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. opsss... mmg nak kasi org tu jeles pong
      wakakakaka....
      mane leh share2

      Delete
  10. haha. jeles nau. tahniah ayu. haha. patut le aku tersedak nama aku pun ada dalam entry ni. kahkahkah

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahakahakkk...
      bukan sllu tersedak ke??
      g mnum air suam byk2 deh

      Delete
  11. Wahh....tahniah lagi untuk mak boyung kita...murah rezeki....

    ReplyDelete
  12. Wahh....tahniah lagi untuk mak boyung kita...murah rezeki....

    ReplyDelete
  13. Wahh....tahniah lagi untuk mak boyung kita...murah rezeki....

    ReplyDelete
  14. Wahh....tahniah lagi untuk mak boyung kita...murah rezeki....

    ReplyDelete
  15. Wahh....tahniah lagi untuk mak boyung kita...murah rezeki....

    ReplyDelete
  16. Wahh....tahniah lagi untuk mak boyung kita...murah rezeki....

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhmdullilah kak diana...
      murah rezeki baby nanti
      mudah mudahan

      Delete
  17. Wahhh tahniah Ayu..rezeki berganda tuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhdmullilah kak lya...
      smoga rezeki ni berterusan
      aminn

      Delete
  18. tahniah...bernilai batul hadiah nya..mmg rezeki anak nih..x rugi join segmen kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh btl tu kak jm
      tak sgka lak ade tuah kt sini..
      rezeki la katekan
      walaupon bkn tok anak

      Delete
  19. Tahniah ayu.. rezeki anak tuh.. akak tak menang GA nih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. xape kak..
      ga laen akk dah menang kan?
      heheehe

      Delete
  20. peeergh..!! hahaha iols tak mampu lah nak buat GA hadiah gempak macam ni. tahniah tahniah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. iols pon tak mmpu weyh...
      tapi mmpu lak nk menang kan??
      alhamdullilah..
      thanx ct

      Delete
  21. fuyoooooooooo! dapat gak henpon seketul. hehehe. Tahniah ayuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh rezeki jgn ditolak yeee
      alhmdullilah

      Delete
  22. banyaknye baby dapat adiah... semoga terus murah rezeki...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhdmullilah firah..
      mudah mudahan terus dimurahkan rezeki

      Delete
  23. Wow..bertuah betul menang hadiah mahal tu.
    Tahniah ye.

    ReplyDelete
  24. wahhh betul2 bertuah ni... tahniah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhe
      alhmdullilah
      rezeki mak buyong lah katekan

      Delete
  25. wahhh dapat hp.. tahniah.. rezeku Ayu! bestnya.. warna pink pula ... nak jugak.... eh tetiba. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eeh ehhh tetibe ye... ade satu je kak ros.. kalu byk leh share2

      Delete
  26. Lupe la nak tanye, sampai ke blom hadiahnye,

    *eh tak macam lambat sgt ke baru nak tanye* ;P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe knp xwasap je?? Da smpi a pon kak annur..

      Delete

Tabung Firash