Tabung Firash

Friday, 24 October 2014

Segmen I Follow U By Blog Dieyla

Assalamualaikum
Camni lah jadi bile dah bukak laptop
Kira qadar balik mane yang ajak join segmen tu la

Sori dieyla baru sempat nak join ye

Jom same2 meriahkan segmen ni
Sebelum tamat pada 30 Oktober 2014

39 comments:

  1. Selamat memollow :P

    Selamat hari Jumaat…semoga sihat selalu! :)

    ReplyDelete
  2. wahh macam2 segmen ade.. xtau mne satu nak join..hihi.. gud luck!! :)

    ReplyDelete
  3. Amboi mommy-to-be yg seorang ni,...
    rajin betul dia join segmen!
    All the best, ye :)

    ReplyDelete
  4. eh, join jugak. hehe. kita dah add kat ig through laptop.

    p/s : kalau ayu ada add cikfafa, sorry ya tak sempat nak pinjam hp mama cikfafa untuk approve. hehe

    ReplyDelete
  5. Senarai Peserta.

    So,let's blogwalking and follow other participants :)
    http://dieylapunyerblog.blogspot.com/2014/10/senarai-peserta-segmen-i-follow-u-by.html

    ReplyDelete
  6. Selamat bersegmen. Moga berjaya :)

    ReplyDelete
  7. ok da follow ig akak..
    ehh baru perasan. akak da add kite kt fb ek..huhu thanks ye kak ;)
    slmt bersegmen ye kak :D

    ReplyDelete
  8. Salam singgah malam dik Ayu...selamat bersegmen dan semoga berjaya...

    ReplyDelete
  9. Selamat bersegmen dan gud luck Ayu.
    Singgah sini dari segmen yang sama..;-)

    ReplyDelete
  10. wah2... kak yong ni rajin bebeno ye skrg ni haa... ni haaa.. rajin2 kan lah dirimu lagi.. kena tag...

    http://miamorzafirah.blogspot.com/2014/10/1st-giveaway-by-cik-puan-jelita_25.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheh insyaallah ade mase free nnt join ye firah

      Delete
  11. Asslmkm.. Selamat bersegmen ayu. Akk xdan dah nk join itu ini skrng.. Hihi
    Bz ngn bby..

    ReplyDelete
  12. selamat bersegmen.

    btw done follow here, follow mine too :) - Noob

    ReplyDelete
  13. selamat bersegmen. hehe. Bintang follow blog je yer. Account lain tak ada :)

    ReplyDelete
  14. Selamat bersegmen ayu.. akak pun join juga..

    ReplyDelete
  15. hye kak ayu.. blogwalking sini :)

    ReplyDelete

Tabung Firash