Tabung Firash

Saturday, 4 October 2014

Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha

Assalamualaikum semua

Selamat Menyambut Hari Raya Qurban
Dan Selamat Bercuti
Mana yang balik kampung tu berhati-hatilah di jalanraya
Semga selamat sampai dan balik hendaknya aku doakan


Haaaa hari ni punye mase yang sangat free untuk join GA sane sini
Blogwalking smpai patah jari kaki
Ehhhh pakai kaki ke??

pinjam pokcik google

Kebohsanan tahap melampau
Tengok tajuk entry macam syok je balik kampung kan?
Rumah mak bapak aku bukannye jaoh pon
Smpai nak kene redah jem berjam2
30 minit smpai dah kalau mantain 120-140km/j
hahahahaa 

Nak balik Kelantan pon famili mertua aku dari kelmarin dah ade kat sini
Tengahari tadi dah bertolak ke JB
Raikan Raya Qurban dengan adik ipar & birasku
Semoga selamat perjalanan pergi dan balik insyaallah

Tengok blogger2 laen, sahabat fesbuk & kawan2 instgram masing2 sibuk buat persiapan
Aku??
Ngadap laptop smbil mencemburui aktiviti orang lain

Mak bapak aku sibuk kerja
Adik aku yang balik dari Kedah ikott sekali
Adik aku no 2 plak xpernah ade cuti
Esok pon kerja jugak
En asben pon ape kurangnya
Kerja kerja kerja
Esok petang abis kerja baru datang sini 

Keseorangan kat rumah mak bapak aku ditemani adik bongsu
Masing2 pon buat hal sendiri
Eh ehhhh tak rasa suasana raya pon hari ni
Tunggu jela malam ni tanpa ditemani en suami
Wahh da rase mcm zaman2 bujang pulak
Malam ni boleh la berjimba-jimba lah dgn adik2 aku tuuu

30 comments:

  1. Replies
    1. selamat berhari raya qurban jugak erika

      Delete
  2. Salam singgah sini Ayu...sabar je ya...Diana kat sini sibuk pula masak buras..terasa sangat suasana raya sebb mak dan bapa mertua beraya bersama Diana...Apa2 pun Salam Aidiladha buat Ayu sekeluarga...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh buras tu ape diana??
      tak pernah dengar pon
      wahhh beraye semua sekali untungnyee
      selamat hari raya qurban buat diana dan keluarga jugak

      Delete
  3. esok mamamyja baru balik kg. cheras jer pon. dekat kan. Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe tak jaoh tak risao ng jem la mamamyja
      hehehehe
      selamat hari raya

      Delete
  4. selamat hari raya aidiladha! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam aidiladha jugak buat cik fafa and famili

      Delete
  5. Replies
    1. selamat hari raya haji buat scha jugakkkkk

      Delete
  6. Salam Aidiladha, Ayu. Sama macam akak, tak merasa experience excited balik kampung sebab kampung memang dekat sangat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh...
      ayu nak tggu tahun depan pulak
      raya aji kat pantai timur insyaalah
      dgr cte sane meriah raya qurban
      salam adiladha kak farrah

      Delete
  7. Selamat Hari Raya...

    Acik ada tag di GA
    http://acikwatie.blogspot.com/2014/10/giveaway-pertama-sitisab.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya acik
      ehh ehhh kene tag pulak
      ayu join dah acik

      Delete
  8. salam aidil adha kak..
    wah syok laa..
    kite syok ngok lembu kene qurban.. eksaitedd.. ><

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam aidiladha nad
      amboiii suke lak ng lembu yeee

      Delete
  9. Replies
    1. Salam aidiladha jugak bt cik mimie dan keluarga

      Delete
  10. akk blk kg suami..kt sn mmg x smbut raya..bangun tdo pn kol 9pg hahaha..akak lah tu..ekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh... cmtu pon boleh ye kak mila...

      Delete
  11. CT makan lemang dua tiga ketoi saja..

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee ayu xjmp lemang pon raye ni tau..'
      makan nasi impit ng ayam masak kicap...

      Delete
  12. okayy dah terlepas hari rayanya. HHAHA. Lambat sangat singgah. T^T

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha yela
      mase tu mane kawan ng akk lagi kan

      Delete

Tabung Firash