Tabung Firash

Friday, 10 October 2014

Flash Segmen #2 : Edit Blog by Aina Akmal

Assalamualaikum semua
Curik2 mase kejap sementara tak ade kerja nie
Rase nak edit blog jadi lebih simple
Free plak tu..
Jom mintak tolong dari adik aina ni


VALID : 11 Oktober 2014, 1453 HRS

Jom jom
24 jam je tempohnya

Ok jom mengayat aina

Dik aina sayang mintak tolong editkan blog akak yang dah serabut ni ye...
Jeles sangat tgk blog awk asyik bertukar2 wajah
Nak jugak pemandangan yang simple and tak serabut mate
Maklumla akak awok ni bukannya pandai nak edit2 blog mcm awak
 hehehehehe

46 comments:

  1. same la kite..xreti nk edit blog la..hihi :P

    ReplyDelete
  2. All the best Ayu akak pun upah org juga :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh... tula nak upah mane lah mampu lagi...
      blog pon suam2 kuku je ni kak sofu

      Delete
  3. kalau blog terpilih utk di edit oleh Aina kamal ni mmg puas hati lah..ada beberapa blog tyg beliau dh edit CANTIK sgt

    ReplyDelete
  4. ewahhh. macam nak join jugak ja..

    ReplyDelete
  5. memang puas hati blog diedit oleh dak Aina ni.. mengayat tu kena lebih sikit, hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. yela mama dah lepas kan??
      pasni ayu plak
      tak sabauu

      Delete
  6. Harap2 menang la eh. Hihi. Baru nak join. Tengok2 da tamat tempoh. Hihi.

    ReplyDelete
  7. amboii ayat dia.. hahahaha
    goodluck kak.. smoga berjaya n dptla diedit oleh aina ok.. hoho

    ReplyDelete
  8. hehe smoga terpilih yea...mesti malatop blog ayu kalo menang pasni

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh syok la kalau boleh meletop..
      ade ke orang nak bace entry2 ayu nanti...

      Delete
  9. check this out. =P

    http://farhana-mohamad.blogspot.com/2014/10/mummy-hidayu-punya-soalan.html

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. best2...
      untung kalau ade org nak tlg editkan blog kite ni

      Delete
  11. Semoga dapat edit blog ya....Hidayu Ayumie

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhmdullilah...
      ade rezeki dapat edit blog free nie

      Delete
  12. terlupa nak bagitau saya tag disini
    http://www.arzmoha.com/2014/09/liebster-award-tagged-by-famf-tower.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. baik aRz...
      insyaallah nnt ade mase ayu join ye..
      maklumla nak jwb soalan cmni mengalahkan soalan SPM
      heheheeh
      Tq sbb tag

      Delete
  13. Tahniah ayu menang segmen ni :)

    ReplyDelete
  14. ohh..join segmen ni yg menang tu yek

    ReplyDelete
  15. rezeki ayuuuu. hehe. tahniahh bebehh!

    ReplyDelete
  16. tahniah tahniah daaa menang ^^

    ReplyDelete