Tabung Firash

Sunday, 19 October 2014

Segmen Naikkan Follower by Wawaabdulhadi


Allahumma salli `ala muhammadin wa`ala ali Muhammad.



Assalamualaikum w.b.t.


KLIK BANNER UNTUK JOIN!

CARA JOIN: 

1. Buat satu entri bertajuk "SEGMEN NAIKKAN FOLLOWER by WAWAABDULHADI"
2. Copy kod HTML yang disediakan di entri segmen. 
3. Follow blog wawa.  *wajib*
4. Tinggalkan komen anda di ruang komen bawah ini. 


ALERT! 
- Wawa akan update senarai peserta seminggu sekali iaitu hari Isnin. Setiap update dari wawa nanti beserta dengan link follow para peserta. So, nanti korang just klik link tu untuk follow peserta lain. 
- Wawa akan check satu persatu okay sebab nak elak daripada orang ambil kesempatan lain. 
- Sebarang pertanyaan, boleh PM wawa dekat sini Facebook . 


Mohon korang semua dapat support wawa ye. Selamat bersegmen!

60 comments:

  1. Salam singgah malam dik Ayu..selamat bersegmen dan semoga berjaya...

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. ceyhhh bagi gelaran laen plak...
      tg budak

      Delete
  3. semoga dapat naikkan follower ya puan ayu. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..
      naikkan follower pon tak syok gak kalau xleh nak geng cm cik fafa
      ye dak??
      dah puji ni kasi habuan sikit ye

      Delete
  4. semoga makin naik follower gituuu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah kalau ade yang sudi singgah and follow blog buruk nie
      hehehe

      Delete
  5. Replies
    1. :p dtg lagi, hihi mood blogwalking sajaaa ni

      Delete
    2. Heheheheh meh trnsfer sikit kt sini ni...

      Delete
  6. banyaknya segmen akak join. hehehe... good luck ^^,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tgh free mmg kene join.. dok kumpul segmen... kira join skli harung laa

      Delete
  7. Assalamualaikum, wawa datang blog walking dan follow sini. Terima kasih sudi join dan support segmen pertama wawa :)

    Jangan lupa tunggu wawa update senarai peserta untuk di follow ya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumslm wawa
      Same2 jugak..
      Ye mmg tgu update senarai peserta ni..
      Hehehehe

      Delete
  8. Selamat bersegmen ! :) Datang dari segmen yang sama. Done follow awak. Singgah follow sy jugak ye. peace :) http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/11/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

    ReplyDelete
  9. Hai, dtg dr segmen yg sama. Dah follow!Good luck ya selamat bersegmen!
    http://jungundberuehmt.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih liza..akan terjah sane ye

      Delete
  10. Replies
    1. Terima kasih sudi singgah...
      akan ke sane nnt

      Delete
  11. Singgah dan follow dari segmen yang sama.. salam perkenalan ye..

    http://darikacamataseorangwanita.blogspot.com/2014/11/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih cik deeba sudi singgah sini.... akan ke sane jugak

      Delete
  12. Selamat bersegmen.. Fiza singgah dan BW dr segmen yang sama.... Follow sini juga.. jemput ke blog Fiza http://ourmemoria.blogspot.com/2014/10/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih fiza...
      nnt balas knjungan awk ye

      Delete
  13. dari segmen sama

    done follow :)

    http://geeazielove4eva.blogspot.com/2014/11/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

    ReplyDelete
  14. ayu dtg dari giveaway yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu... ayu juga ada buat segmen ..boleh la join nanti ye...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/11/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

    ReplyDelete
  15. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

    ReplyDelete
  16. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete

Tabung Firash