Tabung Firash

Tuesday, 21 October 2014

Segmen : Kapas Putih November Bloglist

Assalamualaikum
Tengah ade mase lagi ni jom join segmen dari Miss N kita ni

(klik banner untuk join)

Segmen berakhir : 31 Oktober 2014


** 3 orang pemenang bertuah akan dapat free deaignated watermark from Kapas Putih **

39 comments:

  1. All the best dear...
    Jemput join segmen ni http://sueakgogeous.blogspot.com/2014/10/9-awesome-blogs-of-month.html

    ReplyDelete
  2. Salam singgah sini dik Ayu....semoga berjaya,...

    ReplyDelete
  3. semoga berjaya!

    http://butikgebugebu.blogspot.com/2014/10/kekurangan-air-boleh-menyebabkan.html

    ReplyDelete
  4. harap2 boleh menag jugak utk yg ini kan

    ReplyDelete
  5. Good luck dan selamat bersegmen ayu..

    ReplyDelete
  6. good luck, btw..saya tag awak kat sini http://fatihazainal.blogspot.com/2014/10/liebster-award.html

    jom join :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah nanti ade mase ayu jawab ye

      Delete
  7. selamat bersegmen dan gud luck Ayu

    ReplyDelete
  8. good luck ayu..mne tau rezeki baby..

    ReplyDelete
  9. good luck! kite tak join lagi, hihi nanty kot..

    ReplyDelete
  10. rasanya macam x join lagi. hehe.. all the best :D

    ReplyDelete
  11. salam..

    saya singgah dari segmen yang sama dan follow sini.
    jemput singgah, http://ctfaezatun.blogspot.com/2014/10/segmen-kapas-putih-november-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi singgah..
      Nnt ayu terjah sane pulak yeee

      Delete
  12. singgah sini dan follow..
    jemput singgah, http://dapurjirankuberasap.blogspot.com/2014/10/segmen-kapas-putih-november-bloglist.html

    tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sudi follow sini..
      Nanti terjah ke sane plak yee

      Delete
  13. terima kasih sebab join segmen N ni.. Jom jalan-jalan blogwalking. Update senarai peserta :D

    http://kapas-putih.blogspot.com/2014/10/update-segmen-bloglist-bulan-november-d.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Same2 N.... rasenye dah abis bw..takpe cek balik ye...

      Delete
  14. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete

Tabung Firash