Tabung Firash

Monday, 13 October 2014

Segmen 12 Jam Bloglist #11 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan November dan Disember 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 13 Oktober 2014, iaitu tepat jam 11.15 pagi sehingga 11.15 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #11 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Oktober 2014.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

85 comments:

  1. good luck ye..rajin mia liana ni buat segmen..makin ramai follower beliau kerana ramai yg join

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak JM...
      oh ye smoga cpt sembuh tauuu

      Delete
  2. http://www.mizisempoi.com/2014/10/segmen-12-jam-bloglist-11-mialianacom.html

    ReplyDelete
  3. cheq pun join jugak. all the best! ^^

    ReplyDelete
  4. singgah

    http://acikwatie.blogspot.com/2014/10/segmen-12-jam-bloglist-11-mialianacom.html

    ReplyDelete
  5. Salam singgah dari segmen yang sama dik Ayu...semoga berjaya...

    http://mardiahdiana.blogspot.in/2014/10/segmen-12-jam-bloglist-11-mialianacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak diana
      gud luck kt akk jugak tauu

      Delete
  6. selamat bsegmen kakak ayu yg shomelll :)
    nt nak join jugak laa..

    #ok blog ni comel sgt.. wuuuuuuuuuuuuu jeless nih.. dannnnnnnnn nadyya bagi ****** bintang.. hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboii nak bodek akk ke ape nie??
      kene bodek aina laaa
      hehheeheh

      Delete
    2. ini bukan bodek.. ini puji namanya..kehkeh
      mane entry harini? -.-'

      Delete
    3. entry ari ni ade lah kat entry hari nie..
      nape?
      tak jumpe yee

      Delete
    4. haha xkuar kat bloglist utk entry tbaru tuu.
      entry utk 15aribulan xde ke kak?hehehe

      Delete
    5. Baru je update nadnad... bz lah rini...
      Baru smpat

      Delete
  7. salam ukhwah.. singgah sini semula :)

    http://irsyahealthyhouse.blogspot.com/2014/10/segmen-12-jam-bloglist-11-mialianacom.html

    ReplyDelete
  8. hehe..singgah balik!
    gud luck kite sesame eh..haha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe btl tu...
      mintak2 kite jadi org yg bertuah tuu

      Delete
  9. Datang berkunjung balas dari segmen yg sama.. Best of luck Ayu! ^^,
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak rosmiza
      gud luck tok akk jugak

      Delete
  10. Membalas kunjungan dari segmen yang sama~ ^_^

    ReplyDelete
  11. Eh, akakkk dah tukarrrr layoutt kee? baru perasann.

    cantik sangattt ni napeee? jelesss. hehe

    ReplyDelete
  12. rajin la ayu join segmen..
    I wish I have much time to do so.. huhuhu
    Blog Annur

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh ni pon kejar mane smpt je
      yang tak sempat tu pandang sipi2 jela

      Delete
  13. All the bestttttttt akakkkkkk .. ^_^

    ReplyDelete
  14. Selamat bersegmen dan gud luck. Singgah sini dari segmen yang sama...;-)

    ReplyDelete
  15. salam kenal jugak, dah follow sis #113

    http://norazua10.blogspot.com/2014/10/segmen-12-jam-bloglist-11-mialianacom.html#gpluscomments

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih azua...
      nnt singgh sane ye

      Delete
  16. dari segmen yg sama

    http://safirulamar.blogspot.com/2014/10/segmen-12-jam-bloglist-11-mialianacom.html#comment-form

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih safirul sudi singgah
      nnt ke sane

      Delete
  17. singgah untuk segmen yg sama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sudi singgah fiz.,..
      bakpo tak tglkan link sekali nak terjah sane

      Delete
  18. singgah sini.. :)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/10/segmen-12-jam-bloglist-11-mialianacom.html

    ReplyDelete
  19. Replies
    1. Terima kasih anayizus sudi singgh sini

      Delete
  20. singgah sini cantik laa blog awak...teringin nak hias macam nie tapi tak pandai nak servey nak godek godek :)
    saya dari segmen yang sama thnx sebb tinggalkan jejak di blog saya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehhe terima kasih alias mardhiah...
      Hasil sntuhan dr adik aina akmal ni tau....
      Same2

      Delete
  21. Semoga berjaya dalam segmen dan terpilih dalam bloglist mialiana k..

    ReplyDelete
  22. good luck to you too, balas kunjungan dari segmen sama, :D

    ReplyDelete
  23. good luck!!

    wah, pink la blog ni. nampak sweet je ^^, tapi saya not into pink. saya banyak putih je. heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheheh sblm ni pon pink.jugak.. tp gelap2 muram2 suram2 gituuu

      Delete
  24. Selamat Besegmen ..All The Best Ayu

    ReplyDelete
  25. blogwalking dari segmen yang sama... good luck.. :)

    http://ctfand.com/2014/10/segmen-12-jam-bloglist-11-mialiana-com.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima ksih sudi singgah sini.. nanti ke sane yee

      Delete
  26. Salam. Terima kasih sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #11 Mialiana.com.

    Senarai peserta ada di http://www.mialiana.com/2014/10/senarai-peserta-segmen-bloglist-11.html

    dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Oktober 2014.

    Good luck (^_^)

    ReplyDelete
  27. salam singgah dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  28. selamat besegmen tq ya singgah di blog saya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. same alias...
      tq sudi jenguk sini balik

      Delete
  29. baru berkesempatan nak singgah sini, dari segmen yg sama.;)

    ReplyDelete
  30. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/segmen-12-jam-bloglist-11.html

    ReplyDelete

Tabung Firash