Tabung Firash

Monday, 27 October 2014

Pengebom Berani Blog Aku

Assalamualaikum
2 hari tak bersiaran ade yang rindue
Sila la rindu rindukan dirikuuuuu

Maafla tak sempat nk blogwalking mane2 lagi
Insyaallah akan tinggalkan jejak pukal macam cik as

Ok berbalik kepada mereka yang berani mati sangat nak jadi pengebom ni kan
Kali ni dikna kesayangan pulak

Amboiii dikna oiii ikott jejak langkah sape ni??
Takpe akk simpan sampai free nnt akk bom awk pulak ye


Akk tak mampu nak bagi awk hadiah skg ni..
Nanti tuntut lepas akk sihat lah yee

Ni je mampu dgn ucapan terma kasih sebab sudi jenguk blog akk yg merepek2 ni
Nasib da cantekk hasil sentuhan awak

Thank you syg
Sayang dikna lebih sikit



66 comments:

  1. Replies
    1. Kes dok ikott jejak langkh madu dia lah ni

      Delete
  2. Waaahhh... Rajinnyeee.... Akak cuti mmg tak dan pun nak bukak blog... Tengok Ayu adeeee la jugak jengah blog akak... Hehe... Thanks yang!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heeee ayu kalau cuti ng asben pon mungkin bz sikit kot..
      Macam2 aktiviti

      Delete
  3. ni baru bom sekali kat sini ni...he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kak farah sudi jugak bom skli sini
      Heheheheh

      Delete
  4. tu diaaa....sampai 2 page lagi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heee nasb lah 2 page kak sofu..
      Kalau lebih mau berpinar2 mate tgk

      Delete
  5. ikot jejak madusnyaaa nur as tu..hahahahaha XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe tau xape...
      Nad xnk ikott jejak madu2 awk jugak ke??

      Delete
  6. Replies
    1. Hehehhhe syok kalau line tenet laju berdesup2

      Delete
  7. Replies
    1. Kalau power rangers semua ni mesti yg kaler pink :p

      Delete
  8. nak boom jugak la . lame xnmpak kak g mane ? huhuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehhe sedar ke akk hilang..
      Akk ade je kt umah..
      Xdan nk trjah2

      Delete
  9. wah.. banyaknye.. kena rerajin balas lah macam ni.. ye dakkk...

    ReplyDelete
  10. amboii ainaa. banyaknyaaa! hahah

    ReplyDelete
  11. wah, gila lah. hahahaha... terbaik pnya bom! ^^,

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. Hehehehhe dah dpt tenet dapat laptop cmtu la..
      Mase trluang byk sgt tuu

      Delete
  13. Hahaha. Haruslaahh. Ada hadiahh ke? Okayy. Aina tuntuut yaaa. Hahahaha. Rasa macam bersinar je mata yang mengantuk ni bile dengar hadiah. Hahaha. (*˘︶˘*).。.:*♡

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah pandai ke dikna ngntok nie..ye yeeee nnt tuntut lepas akk balik klang ye

      Delete
  14. Replies
    1. Hehehhehe pengebok brani menguasai blog org cmtu la tuu

      Delete
  15. rajin betul pengebom tu ya. cikfafa belum lagi sampai tahap pengebom berani camtu. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheheh sbb line putus2 kan?? Nk bw and tglkn jejak pon loading je

      Delete
    2. bukan sebab line putus2. sebab tak serajin tu. hehe

      Delete
    3. Hahahha.. ayu kalau line laju mmg mood rajin dtg tbe2...
      Xleh berhenti kalau dah mule..
      Tp.kalau line mcm siput sedut ase mmg nak baling je laptop ni...

      Delete
  16. HAhahaa..dikna pun Boom blog Cik Mimie..hehehe..apa lagi serang balik la..hahaha

    ReplyDelete
  17. wow Ayu.. menjadi kesayangan adik adik ni semua mai serang berdas das.. kite tak mampu le kita mai tinggal pakai pukat jala aje.. depa pakai speed boat hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehhe dorg ni nelayan profesional...
      Tu jadi cmtu tuuu

      Delete
  18. Replies
    1. Da sllu tglkn bom lame..
      Tak sempat nk meletop pon kak shikin

      Delete
  19. Hehehe.. akak pun nak bom ayu balik laa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ayoooooooo....
      Takpe kak...
      Sgt2 mengalukan...
      Akk dtg kunjung pon dah cukup ayu hrgai

      Delete
  20. Replies
    1. Heheheh xape mimie..tau kalu ade mas3 mesti mimie dtg singgah...
      Terima kasih tauuu

      Delete
  21. Replies
    1. Hahhaha den pon tak termampu la budak...

      Delete
  22. bom balik. hihi.. wahhh banyak tu :)

    ReplyDelete
  23. rajin gileerrr...
    kak ayu pun rajinnn giilleeerrrr gak komen.. hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe rajin la kalau ade bnd nk dikomen.. saje nk meriahkan ruang2 kosong tuu

      Delete
  24. akak pun nak bom blog ayu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. eheheheh dipersilakan kak
      ak dtg melawat ni pon dah ayu hrga tauu

      Delete

Tabung Firash