Tabung Firash

Thursday, 2 October 2014

Giveaway Birthday We Alls by Acikwatie


Sape Nak Hadiah???
Sape taknak kan

Jom join GA dari acik
Smoga makin murah rezeki acik lepas nie
Terima kasih acik

(Klik je banner untuk join)
GA akan berlangsung selama setahun tauuu
Dari Oktober 2014-September 2015


13 April 1990
Sape geng dgn aku??

34 comments:

  1. Assalamualaikum dan singgah pagi Ayu..selamat bersegmen dan semoga berjaya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheheh... terima kasih diana
      mehhh diana nak kasi adiah kat ayu jugak ke

      Delete
  2. Replies
    1. ok kak ros...
      selamat bersegmen jugak

      Delete
  3. tq support...semuanya berjaya dapat hadiah

    ReplyDelete
    Replies
    1. same2 acik...
      nanti nak bagi acik adiah jugak la sbg pertukaran
      hehehehehe

      Delete
  4. semoga berjaya. boleh join lagi tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh2
      setahun ni tempohnye
      jom2 same2 meriahkan majls

      Delete
  5. Good luck yer... Ramai yg sambut birthday bulan nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aha zumal
      ramai sambut bulan ni
      tapi ayu lambat lagi

      Delete
  6. KIta geng tang tahun tu..hihihi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok rakan sebaye
      heheheheh tahun pon ok pe
      kite ttp geng
      sep sikit

      Delete
  7. 13 april 1990? panggil akak la cmni.. kite taun 1992..
    selang sehari je birthday adik nadyya 14 april.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. laaahhh nadyya umo bawah ke??
      igtkan sebaye2 je kite
      ceyhhh
      heheheh sebaye dgn adik ayu lah cmtu
      adik ayu pon 14 april tau thun 1992
      wahh kebetulan btl

      Delete
  8. geng april je. ehehe. kita 98 line. hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo aina lagi tua la ni
      kene pggl akk la ni ea
      heheheheh geng april
      yeeeayyyhhh
      nnt boleh maen tuka2 adiah pulak

      Delete
    2. acanoo boleh aina pulak yang tuaa? akak kira macam mana ni? T^T
      bolehh, akk la kasi dekat aina. aina tak ada duitt. ahaha. :P

      Delete
    3. hahaha tah
      akk pon tak tau kira cmne ha

      Delete
  9. Gud luck adik ayu...;-). Muda lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehheh ye mama
      mmg muda lagi kott
      agak2 kalau ckp 18 tahun ade org nak percaya lagi tak??

      Delete
    2. Muka ayu pun mama tak pernah tengok lagi...percaya lah...hehehe

      Delete
    3. Hehehehe... muke2 ayu kat entry2 lame ade la kott mama

      Delete
  10. Salam Ayue ..All The Best Ya ..Thanks Ayu selalu singgah dan selalu komen kat blog Kak Lya ya ..Sangat2 menghargainya walaupon kdg2 Kak Lya tak sempat nak terjah sini huhuhu..Nanti ada masa dtg la gi ..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee sbg pendatang baru kene la sllu terjah sane terjah sini
      nak berkenal2an kononnye...
      suke pulak rasenye bile ade yg sudi terjah blog kite yang tak seberapa nie
      terima kasih kat kak lya jugak

      Delete
  11. owh, hi akak ayu yang tua sebulan dari cik fafa! hehe

    ReplyDelete

Tabung Firash