Tabung Firash

Friday, 3 October 2014

Segmen : Happy Birthday Miss Balqis







Jom ramai2 support segmen dari cik balqis kite ni
Sambil2 mendoakan kesejahteraannya

Segmen berlangsung sehingga 06 Oktober 2014

Ayu nak buat ayat touching2 ni memang tak pandai la ye
Tak menang pon tak ape
Tak mampu nak bagi adiah pape lagi 
So ini lah hadiah dr ayu
Cume ape yang ingin ayu smpaikan

Selamat Ulangtahun kelahiran balqis
Semoga tahun mendatang akan lebih bermakna dari sebelum ni
Lebih ceria disamping keluarga dan orang tersayang

Akhir kate
Terima Kasih sudi menjadi sahabat alam maya ini
hehehehe

23 comments:

  1. goodluck akak:)
    Yeayh sama kaa kite, join untuk suka-2. tak menang pun takpa.. hehe

    ReplyDelete
  2. Berkenan betul akak tengok bannernya. Bunga-bunga ceria gitu!
    All the best, Ayu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantekk kan kak farrah
      heheheh
      terima kasih kak

      Delete
  3. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Salam ukhwah fillah
    Ade Singgah Semoga Berjaya

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/10/segmen-happy-birthday-miss-balqis.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ukhwah...
      terima kasih sudi lagi singgah sini

      Delete
  4. Replies
    1. Amboii perli ke ape cik mimie comelll...
      Terima kasih syg
      Eh ehhhh

      Delete
  5. Selamat bersegmen dan semoga berjaya Ayu...

    ReplyDelete
  6. nice ucapan..hehe
    thnks juga jdi sahabat blogger eh

    singgah review kejap :D

    thanks join segmen sy yer

    ReplyDelete

Tabung Firash