Tabung Firash

Friday, 10 October 2014

Segmen BERSIRI #1 : Nak URL Please Bersama Ibuhana.com

Teks: Norhana Marsom
Gambar: Norhana Marsom

Assalamualaikum w.b.t,


Segmen Bersiri #1: Nak URL Please Bersama Ibuhana.com ini bermula pada jam 8.30 pagi 9 Oktober 2014 sehingga 11.59 malam 16 Oktober 2014. Menawarkan hadiah berupa 1 canister ESP yang mempunyai pelbagai khasiat (klik sini) dan sesuai untuk seisi keluarga.


Tujuan segmen ini diadakan adalah untuk merapatkan ukhuwah sesama blogger dan berkenalan di antara satu sama lain serta dapat juga saya membantu mereka yang tidak pernah mengambil ESP shaklee, merasai nikmat yang telah saya rasai.


Semua blogger dijemput join untuk menyertai segmen bersiri ini.


Syarat-syaratnya:

1. Wajib follow blog Ibuhana.com
2. Buat entri bertajuk Segmen Bersiri #1: Nak URL Please Bersama Ibuhana.com
3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri INI.


Hanya 1 pemenang yang bertuah akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumum pada 20 Oktober 2014.


Good luck semua!

Pesanan: Klik pada BANNER untuk join







50 comments:

  1. goodluck! besnya segmen ni.. mcm nak join gak. kehkeh

    ReplyDelete
  2. balas kunjungan hidayu :)
    semoga berjaya

    ReplyDelete
  3. Terima kasih Ayu, sudi join..good luck ya :)

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen, Ayu.
    All the best!

    ReplyDelete
  5. Saya singgah dari segmen yang sama
    Semoga berjaya

    ReplyDelete
  6. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Salam ukhwah fillah
    Ade Singgah dari segmen yang sama
    Semoga berjaya

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/10/segmen-bersiri-1-nak-url-please-bersama.html

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. amboiii perli nampak???
      terima kasih adik fafaaaaaaa

      Delete
    2. bukan perli tapi doa. hehe

      Delete
    3. alhdmullilahhhh
      hehehehehe
      syg cik fafa lebih sikit

      Delete
  8. Terima kasih sudi join..

    Senarai lengkap peserta disini ye. Selamat berblogwalking sebelum keputusan diumumkan..good luck!

    http://www.ibuhana.com/2014/10/senarai-peserta-segmen-bersiri-1.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2 kak hana...
      Nnt ade mase ayu g jln2 ye... skg tak dan lagi...

      Delete
  9. Assalamualaikum/salam sejahtera.

    Saya datang berkunjung dari segmen yang sama.. 

    Jom Terjah : Segmen nak URL plisss

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheheh tq mimie... amboii ayat copy paste je ye dak,?

      Delete
  10. menjenguk sini dr segmn yg sama.slm kenal..

    ReplyDelete
  11. Selamat bersegmen dan semoga berjaya dik Ayu...

    ReplyDelete
  12. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/segmen-bersiri-1-nak-url-please-bersama.html

    ReplyDelete

Tabung Firash