Tabung Firash

Thursday, 30 October 2014

Menang GA Birthday Giveaway by Shad #4

alhdmullilah
Rezeki datang tergolek2 bulan ni
Rajin sangat maen dengan segmen dan GA nie..
Tak rugi mencube tau

Tak sangka menang lagi kali keempat bulan ni
Dari birthday giveaway by shad

Hadiah disponsor oleh rexylla
Merupakan perfume

Pagi tadi bunyi moto posmen pin pinnnn
Ahahhaha rase betul suasana kampung
Kalau kat klang tu mmg dengar bunyi van pos laju je

Bile ade bungkusan untuk aku tak laen tak bukan hadiah dari GA la kan


Taraaaaaaaa....
Ok mmg bau dia wangi
Belum bukak kotak pon da bau kt plastik tu
Kes tumpah ke ape nie

Thanx pada shad sbb anjurkan GA ni
Dan pada sponsor

Alhamdullilah tuah dan rezeki aku bulan ni
Untungnye jadi mak buyong ye

84 comments:

  1. Tahniah Ayu...saya pun ada menang GA ni jugak, tengah tunggu hadiah sampai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheheeh tahniah mama jugak...

      Delete
    2. dah dapat semalam..
      dapat blouse dari sponsor yang sama

      Delete
  2. Wahh nak juga hhee..tahniah murah btl rezki ayu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe kene lah rajin2 join ga pasni lya...
      Insyaallah ade rezeki dpt la

      Delete
  3. Wah, tahniah Mak buyung...jeles kita tau...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehheeh nnt rezeki awk jugak cik mimie...
      Bile nk langsung ni.. xsabar da

      Delete
    2. Hahaha..sabar cheq na...nanti tiba masa Cik Mimie jemput..ha, tau jln segamat kan? kena dtg nanti..hehehe :)

      Delete
    3. Insyaallah bleh lawat...
      Nnt lepas pantang mmg nk g sane...
      Lawat opah...
      Leh ahh jumpe

      Delete
  4. waaahh!!! Tahniah Ayuu... Muraaah rezeki :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdullilah kak wafee
      Rezeki mak buyong...

      Delete
  5. Akak ada perfume ni Ayu. Wangiannya bunganya tak over :)
    Tahniah, dik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aha kak farrah.. mmg tak over...
      Kbykn perfume ayu mmg takde bau bunga pon...
      Sakit hidung je

      Delete
  6. Wangi sampai ke sini..nampak na menipu kan..hehehe
    Tahniah Ayu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheheh nipu nampak xpe kak sofu...
      Mampu bt ayu trsengih mcm kerang busuk gitu

      Delete
  7. Alhamdulillah rezeki ayu tu..tahniah ya

    ReplyDelete
  8. xnmpk ponn botol wangi..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aiyakkk... nak nampak cmne tu cik balqis

      Delete
  9. Tahniah mak buyung.. hehe..
    sama-sama, nnti shad buat ga lagi, join lagi taw :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheheh alhmdullilah... insyaallah shad kalau smpt mmg ayu join pny

      Delete
  10. wah, bestnyaa!! tahniah kak Ayu :D rezeki baby. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhmdullilah...
      Tp bby xpakai..
      Mummy dia la pakai

      Delete
    2. hehhee.. baby memang dah wangi kan... ^^,

      Delete
  11. wah best tu..xpyh bli yk wangi dh hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh la kak mila.. bt simpan dlm beg...
      Sjk prgnnt ni alah perfume2 yg ade...
      Sbb kuat sgt bau..

      Delete
  12. tahniah Ayu. betul tu tak salah join segmen kawan-kawan. huntong menang amek kau sekali menang perfume hahahhaks..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe... rezeki jgn ditolak ye dak??

      Delete
  13. wahh,tahniah! syoknyaaa dapat perfume!! triple jealous! T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaa xmo jeles2 cik fafa...
      Nnt rezeki awk lg lebih dr ayu ke

      Delete
    2. amin. harap2 dapat wang tunai pulak ka kan lepas ni.hahah

      Delete
    3. Waaahhh untunglaa...
      Tp bulan ni cuti dulu la untuk segmen and GA

      Delete
  14. Wah bestnya dpt hadiah, tahniah Ayu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdullilah sis...
      Rezeki namente...
      Terima kasih

      Delete
  15. Tahniah sis.. Bagi kathy sikit boleh? Hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamakkk mcm mane nak bagi sikit ni...
      Meh mehhh ayu sembur sikit nak

      Delete
  16. pernah menang jugak perfume ni dari ga..wangi.. ^_^

    ReplyDelete
  17. tahniah kak..
    kite pon menang gak GA ni ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheheh tahniah jugak nanad...
      Rezeki kan

      Delete
    2. alhamdulilah. cuma xsempat nak update kt entry je. hahah..

      Delete
  18. Replies
    1. Kan kak shikin...
      Tumpang tuah anak je ni

      Delete
    2. Bila anak lahir nanti Insyaallah bertambah2 rezeki.
      Selalunya akak camtu lah:)

      Delete
    3. Kan.kak shikin.org late rezeki anak ni laen sikit..
      Mudah2an la kak

      Delete
  19. fuyooo. susah nak dpt marc jacobss tuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheheheh dah rezeki dapat...
      Alhmdullilah la scha

      Delete
  20. tahniah, syoknye dpt perfume. branded lg tu

    ReplyDelete
  21. tahniah mak buyong... mmm... mcm blh bau wangi dia smpai sini je.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha sampai sane ye bau nye....
      Amboi22

      Delete
  22. Wah! Bestnya! Menang minyak wangi tu.. Tahniah Ayu! ^__^
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  23. Tahniaah akak. Hehehe. ^^(⌒_⌒;) bestnya dapat perfumee. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheheh meh meh kalau nk kongsi dikna

      Delete
  24. murah betul rezeki akak semenjak dua menjak ni huhuu . tahniah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan parih...
      Amek tuah dr baby sikit nie...

      Delete
  25. Alhamdulillah dan tahniah dik Ayu...murah rezeki mak buyong kita ni...semoga sentiasa di murahkan lagi rezeki...amin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdullilah...
      Insyaallah kak diana
      Mudah2an murah rezeki sllu

      Delete
  26. tahniah menang...kite join jgak, tapi xde rejeqi... hehheh :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe... mungkin ade rezeki kt tpt laen kottt

      Delete
  27. Tahniah yer Ayu... Bestnyer dapat hadiah ;)

    ReplyDelete
  28. Dpt hadiah mestilah best zumall..
    Hehehe

    ReplyDelete
  29. Tahniah ayu.. rezeki mak buyung laa tuh..

    ReplyDelete
  30. Replies
    1. Hahaha tak sampai ati aku nkng sembur kt bby...
      Sbb bby mmg dah wangi

      Delete
  31. tahniah!!!! wanginye... rezeki kan :)

    ReplyDelete
  32. Tahniah... sedap tak bau perfume tu... kak ekin boleh novel aritu.... baru sempat2 nak berblogwalking blog ni abg dah kijo shif... hihihi...

    ReplyDelete

Tabung Firash