Tabung Firash

Sunday, 19 October 2014

Segmen Saya nak keychain CH #2

Assalamualaikum

(klik banner untuk join)

Sape nak keychain
Jom2

Tarikh Tamat : 23 Oktober 2014

60 comments:

  1. Akak pun nak keychain lah dik Ayu...InsyAllah nak join juga nanti...harap kita dapat keychain ya dik Ayu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom jom kak...
      same2 dapat keychain..
      kalau tak dapat nnt pas pantang ayu yg kasi keychain kat kak diana

      Delete
  2. link x bfungsi aa ayu..ishkk..baru nk join segmen tuu :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh yeke balqis..
      thanx tegur..
      da betulkan da

      Delete
  3. selamat bersegmen.. good luck for the keychain

    salam kenal.. N dah follow sini :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam knl jugak N...
      tq sudi follow sini jugak

      Delete
  4. wah.. keychain..best tu..hihi.. gud luck kak ayu.. :)

    ReplyDelete
  5. Salam isnin ayu...all the best ya

    ReplyDelete
  6. Jemput Join Ya : http://sayasukala.blogspot.com/2014/10/segmen-pencarian-bloglist-2014.html

    ReplyDelete
  7. goodluck kak . saye pon nak keychain , hehee

    ReplyDelete
  8. goodluck! nak join jugek la.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq nadnad...
      jom jom join dapatkan keychain

      Delete
  9. good luck. haha. dia pun nak keychain. kekeke. belanja aku keychain kelantan satu. aku tak penah p sana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah aku pon tak pernsh jumpe keychain kelantan budak..
      meh la singgah..
      tgk la nnt kot2 ade mase nk p cari aku cari tok budak ok

      Delete
  10. jom join segment blog saya, ;)

    ReplyDelete
  11. kalau dh pernah menang segmen mesti syok nka join lagi kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhe join support blogger laen kak jm..
      xmenang pon takpe...
      leh tmbah kenalan

      Delete
  12. Good luck ayu.. akak dah menang yang first dulu.. kali nih bagi peluang kat orang lain plak.. akak tadi menabung kat baby.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. tula kasi peluang kt org laen ye kak eyda
      nak jugak merasa keychain free...

      Delete
  13. semoga berjaya dapatkan keychain tu ya (pointing to myself) =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboiii2
      tak ikhlas btl..
      same2 lah dok rebut keychain tu cik fafa

      Delete
  14. Replies
    1. ehh bakpo mintak kat ayu lak..
      mintak kat za laa
      kalau ayu kene tggu firash keluar..
      tgu badan mummy dia sihat..

      Delete
  15. Terima kasih sudi join segmen yg tak seberapa ni..senarai peserta dah diupdate..Insha Allah,senarai pemenang diupdate esok.. :)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/10/senarai-peserta-segmen-saya-nak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. same2 za..
      dah abis bw semua peserta dah...

      Delete
  16. alaaa dah tamat ehh, tak sempat pulak nak join, eishhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha tulaaaaa...
      orang sibuk lah katekan..
      takpe2 byk segmen laen bleh join

      Delete
  17. IM pun join tapi belum ada rezeki lagi. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heeee.. mgkin rezeki kt tpt laen kott im

      Delete

Tabung Firash