Tabung Firash

Wednesday, 8 October 2014

Segmen : Bloglist Exchange by Anne Nurain

Assalamualaikum semua
Sihat semua??
Dua tiga hari ni badan lemau je rase
Tapi gagah jugak jalan2 blog laen...

Sementara masih ade mood ni 
Jom join Segmen dari adik nurain

 Kali ni aku di tag oleh kak khaty kite ni
Aishh kene tag sokmo
Terima kasih kak, tanda ingtan akk pade ayu ye

(klik banner untuk join)

Mangsa tag : 


33 comments:

  1. adoooi banyak nye segmen sekarang ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. heeee tau takpe ct...
      nk bt cmne
      join nk support yg laen

      Delete
  2. Replies
    1. insyaallah selagi mampu kan?
      kalau kite pon nak blogger laen support
      terharu rase

      Delete
  3. dah kena tag ni wajib join la kan?haha. berehh. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. terpulang la cik fafa
      setakat memenuhi syarat
      ehehehe

      Delete
  4. thanks tag. inshaallah nt nadyya join ;)

    ReplyDelete
  5. Rajin Ayu join segmen...apa2 pun semoga berjaya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. support segmen blogger laen je kak diana
      heeeee
      mane tau nnt ayu plak nk buat GA ke..

      Delete
  6. BW kat umah ayu dari segmen yang sama..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih lah kak khaty sudi jenguk rumah buruk ayu nie...

      Delete
  7. Hahaha..ok Cik Mimie da join.. :) Singgah dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aishh tau dah...
      gud luck kat cik mimie jugak

      Delete
  8. singgah dari segmen yang sama
    http://khudri2337.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-exchange-by-anne-nurain.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih khudri sudi singgh sini
      nnt terjah sane plak ye

      Delete
  9. saya dtg dari segmen yang same... salam perkenalan yer.. blog awk dah ade dalam bloglist saye: ''Segmen Bloglist Exchange''...

    SWEET HEART

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok aisya....
      salam perkenalan dr ayu jugak

      Delete
  10. Semoga berjaya ya

    Nak tanya skit betul ka Sugar Glider ni tak boleh terkejut? kalau terkejut dia mati?
    Fakta ka auta....
    nak komen kat tuangan yang ada tentang sugar glider tak jumpa plak

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh kan ade lebel gliderku kat bawah entry arz...
      Hmmm tak pernah dengar plak sudar glider boleh mati sbb terkejut
      Tapi boleh jadi garang jela...

      Delete
  11. singgah dari segmen sama.. gudluck! jemput singgah
    http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-exchange-by-anne-nurain.html
    http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/09/birthday-giveaway-by-shad.html

    ReplyDelete
  12. Gud luck ayu. Tak sempat nak ikut semua GA.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ayu pon tak sempat nak join semua mama...
      mane yang dan je

      Delete
  13. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-exchange-by-anne-nurain.html

    ReplyDelete

Tabung Firash