Tabung Firash

Thursday, 9 October 2014

Giveaway 2014 Belog Cik Kumbang

Giveaway 2014 Belog Cik Kumbang

Giveaway 2014 Belog Cik Kumbang bermula pada jam 9.30 pagi 9 Oktober 2014 hingga 11.59 malam 28 Oktober 2014.Sepuluh blogger bertuah akan dipilih untuk memenangi Template Eksklusif untuk Bloglist dari cikkumbang.

Semua blogger dijemput untuk menyertai Giveaway ini sambil berkenalan sesama blogger.

Syarat-syarat penyertaan:

1. Follow Blog Sponsor
CikKumbangAzhafizahSyiraLokmanDayangDeno

2. Like Fanpage Sponsor


3. Buat entri bertajuk Giveaway 2014 Belog Cik Kumbang

4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish.

5. Make sure korang tinggalkan link entri di ruangan komen INI & nyatakan Bulan Kelahiran korang untuk memudahkan Cik Kumbang letak di Bloglist mengikut Bulan Kelahiran plus boleh wish birthday nanti (x__X)

TARIKH TAMAT: 28 Oktober 2014

Giveaway 2014 Belog Cik Kumbang

Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Oktober 2014.

Good luck!

36 comments:

  1. tamak betul ayu ni. semua dia nak join. hahaha =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh samapinye ati cik fafa...
      ok fine hahahaha
      alaaa tak salah kan?
      support blogger laen...
      gpon tgh2 free kan
      xmo jeles

      Delete
  2. fuyooooo. nampak menarik.. kene bookmark ga ni..
    goodluck taww ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye jom jom nadnad kite same2 join....

      Delete
  3. Good luck, Ayu.
    Keep in touch.
    http://drshikinzainal.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Good luck. Banyak betul GA tgh jalan. Xmampu nk kejar

    ReplyDelete
    Replies
    1. heeee tau takpe budak..
      maen kejar2 je skg nie...

      Delete
  5. Selamat bersegmen dan gud luck. Singgah sini dari segmen yang sama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh ayat copy paste ye mama....
      terima kasih

      Delete
    2. Alaaaa....mana tau ni. Heheheh

      Delete
    3. heheheh mesti la tauu..
      kalau tak xde text cmtu kat ayu nye

      Delete
  6. Singgah dari segmen yang sama dik....semoga berjaya....

    ReplyDelete
  7. good luck :) http://sebabakusabrina.blogspot.com/2014/10/giveaway-2014-belog-cik-kumbang.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum.
    Terima kasih kerana sudi join dan support Giveaway 2014 Belog Cik Kumbang.

    Selamat ber'BLOGWALKING dan BERKENALAN dengan peserta segmen yang lain.

    Senarai peserta akan di update di link berikut berdasarkan bulan kelahiran masing-masing.

    >> http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/2014/10/senarai-peserta-giveaway-2014-belog-cik.html

    Jika nama anda tiada dalam senarai sila check semula syarat-syarat penyertaan.

    Terima Kasih :)
    Happy Blogging (^__^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Same2 cik kumbang...
      Insyallah akan trjah satu persatu nnt

      Delete
  9. Assalamualaikum...
    Ayah Rie datang singgah dari segmen yang sama..good luck n all da best...jom singgah blog Ayah Rie baca Entry Lain....^_^

    http://ayienawi.blogspot.com/2014/10/giveaway-2014-belog-cik.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumslm ayah rie...
      Isnyaallah mmg mane yg ayu follow akan jenguk2 jugk... terima kasih sudi singgah sini

      Delete

Tabung Firash