Tabung Firash

Tuesday, 14 October 2014

My Baby White Calar lagi

Oh no oh nooooo
Assalamualaikum semua
Selamat pagi


Nampak cm takde ape ye dak..
Bukannye nampak dalam gambooo
Montot cik putih calar2 je, kemik2 sikit
Kiri kanan pulak tu

Wahhh kejam betul en asben
Tiang sebesar tiang tu pon tak nampak
Boleh tanya pulak tu kenape ade tiang kat situ

Eh cik abg, kalau tak ade tiang roboh lah parking tu
Si putih ni memang suke tayang montot kot..
Rasenya dah 3x kene cium kt belakang tu

Cer cer kalau kene kereta dia
Perghhh dia pnya mood smpai ke bulan tak balik2 tauu
Ni boleh sengih jee
Haishhh sabar ayu sabarrr...

Wooooo sadisss...
Dah tak seksi da montot si Putih
Robek Kiri kanan


Maaflah cik putih dah lame tak mandi nie
Sebab tak jalan jaoh
Dok ulang alik kerja je

70 comments:

  1. uish...kalau kita, macam jatuh jantung ni. tengok scratch tu.xpe2.cik putih nak bermanja.nak attention lbh dr owner tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh gegaq jugak lah jantung ni kalau ikotkan..
      bnd dah kene,nak buat cmne...
      xmo manje lebih

      Delete
  2. Replies
    1. sobbb sooobbbb... kesian2,pasni xleh nak manje2 dah ng cik putih

      Delete
  3. haha,,kalau keta laki,,tergesel sikit je,,da naik tanduk,,haha

    ReplyDelete
  4. Hahaha..Sian Cik Putih..sabar ye ayu nanti minta Cik Asben bagi seksi balik montot Cik Putih tu..heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh untungla kalau en asben nak kasi seksi balik..
      yang gores belah kiri pon tak betul2 lagi..
      huwaaarggghh nangis tekup bantal satt

      Delete
    2. Hahahaha..sabar2..nanti baby kua ikut nanes tekup kat bantal nnti..hehehe :p

      Delete
    3. Hahahahaha... tekup bantal lemas la nnt cik mimie.. bahayesss

      Delete
    4. Dah mommy die suka wat gitu...hikhik..

      Delete
  5. susah nk jge "kesygn" ni.. baik jge lembu.. boleh main pukul2.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhahahah... tak mampu nak jaga lembu,tak sampai ati nak pukul2

      Delete
  6. Haha sabo jela. Pasni buh tiang yang ada bunyi. So bila bontot dah nak dekat tiang takde la terus langgar. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboii tiang yang ade bunyi ye..
      montot ye tu pttnye yang bunyi
      mase tu kene ulser agaknye jadi bisu plak

      Delete
    2. Budak, nak tiang ada bunyi 4! ;)

      Delete
    3. Hehehehe budak jadi supplier tuang berbunyi

      Delete
  7. hehe..alolo..bwak kuar stering lock taw..hehe :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. aikk knp nak bawak stering lock lak yana
      xmo gado gadooo
      hehehehe

      Delete
  8. laaa igt kn baby putih ane la td..kehkeh
    cian myvi tuu.. dahnya kete nih kete fav kite tp syg takot na amek lesen..hahahaha

    sabar ye kak.. mintak servis ni.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe ni lah bby putih i naddya...
      amboii nak amek lesen pon takott ke??
      tula mmg lame tak service tu...

      Delete
    2. takot la kak.. parent da bising.. kite macam mgelabah asyik nampak excident ,, lg2 rituu nampak excident dpn mata.. lagik la seram dibuatnya..hahaha

      Delete
    3. Aishhh slgi tak bawak slgi tu ade pasaan takott nadnad.... nnt dah pndai mesti nak bawak je kete tu tauu

      Delete
  9. Salam kenal...saya dah follow blog awak..harap sudi follow blog saya balik =)

    http://seronoknyermelukis.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal..
      ye nanti ayu follow blog awk balik yee...

      Delete
  10. Aduhhhh....kalau saya memang terasa sakit sekali macam calar-balar kat muntot cik putih tu. Sabar Ayu, minta duit kat cik asben sebagai ganti rugi...heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah xmo lah duit2 nie
      suruh tuka kaler laen jee..
      ahahahahahah

      Delete
  11. hehe ada hikmah tu.. kalau letak wax rasanya boleh cover kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xleh pon...kemik haaaa... buh wax ttp berparut... huwarghhhh

      Delete
  12. Alololo, kesiannya . Sabarr yee kak. Hehe. :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sbb akk sbr la akk ok je ni.. kalau tak time2 tu jugak akk ajk en asben g tuka bumper.. hahahaha

      Delete
  13. ada tak rasa cuba buat tak nampak, tapi still nampak kan? Hehe. Pernah rasa macam niii.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheheh mcm mane pon ttp akan npk tauu iqlima

      Delete
  14. sayang kan??...sabar yer...pakai kereta memang macam tu...kalau tak calar, memang tak sah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tula mama amir.. klu salah sndiri padan muke.. ni org laen buat eh ehhh buat tak tau lak..

      Delete
  15. ayu kebiasaannya gitu la..
    klu salah dia sengih aje
    klu salah kita huhuhu sendiri mau ingat..tp tetap sayang dia kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe nk.bt cmne kak..
      Name pon laki kite.. nk xnk trime jela

      Delete
  16. Alahai, cian cik putih.. Dah tak seksi dah montot calar balar.. Huhu..
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe tula.. cmne nk tayang mongel2 montot cik putih ni...

      Delete
  17. aduhaiii..sejak bile ada tiang tu??? hahahahah..

    anda di tag : http://afifahaddnan.blogspot.com/2014/10/roll-on-paris-souvenirs-giveaway-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Afifah ayu da join GA tuuu...
      Heeee sjk azali mmg ade dah tiang tuuu

      Delete
  18. alaaahai shian cik putih.. tapi at least tahu punca cik putih calar and kemik.. orang langgar kete CT benti kejap aje beli barang baik punya gesel. lepas tu dia lesap hilang tak tau sapa buat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahhh tu yang sakit ati tu... tau2 je dah trguris ye ct... makin robek2 lah hati kite tgk...

      Delete
    2. yes sungguh dirobek robek hatiku. kete plak gelap huurm memang jelas lah geselan itu..

      Delete
    3. Tula kalau kete kalae2 gelap mmg npk la geseran tu ct..
      Perghhh rase cm gesel je hati kite ni ye

      Delete
  19. Asslmkm ayu.. Brtabah aje la ye.. Dulu kete kita krap jgk kna cmtu. Tp jd mngsa keadaan orng dok sondol..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheheh tula... kite walau nawak kete berhati2 mane pon.. kalu nk kene sondol tu kene jugak

      Delete
  20. sakit hati dan sakit mata bila tengok.. sabar je la

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheheh.nak bt cmne... pasni miss my baby white la

      Delete
  21. aduii nak gugur jantung kalau berlaku kat kesayangan hamba hehe. sabar ye ayu =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehhe ni da gugur masuk balik dah kak....

      Delete
  22. aiyooo geram rasanya kalau ada scratch ni hu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe nak bt cmne... nk mrh pon bknny leh elok ye dak??

      Delete
  23. alahaii... dah la kereta kaler putih... sedihnya... sabar banyak2 ye kak...

    ReplyDelete
  24. Huhuhu si putih dah tercalar ....huhuhu ..kasi polish itu Putih Ayu hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheheheh.. tak dan da nak polish ke ape kak lya... 2 bulan laa merindui cik putih tuu

      Delete
  25. Sejukkan hati,...tu calar manja hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehehe... mcm2 nak sejukkn hati ni kak farrahh

      Delete
  26. sama mcm keta kaka yaya . suka calar2 . tahan lasak kata ko haha .

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh xmo lah calar2...
      sian dia tauu

      Delete
  27. alohh kesian cik putehhh.. skrg ni cenggitu lagi ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. cengitu la gamaknye...
      dah tinggalkan kat sane..

      Delete
  28. alaaaa sian ke cik putih.. takpe nanti hantar kedai bagi mandi n baiki sekali ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehhe en asben da kasi mandi luar dlm lagi.. tp xbaiki pon..
      sob sobbb

      Delete

Tabung Firash