Tabung Firash

Wednesday, 15 July 2015

Entry Kekurangan Kata - Bila Tuan Dah Pandai Duduk

Assalamualaikum semua
Meh tengok gelagat anakanda ni duduk
Siap ada gaya membaca lagi



Yang aku perasan memang Firash suka bermain dengan buku atau kertas
Memang ade 1 majalah tu khas untuk dia lah
Hari tu tersalah bagi buku abis 1 mukasurat dia koyak
Lepas tu boleh sengeh macam orang tak bersalah

27 comments:

  1. Firash semakin membesar :) Semoga menjadi anak yg bijak dan soleh Firash :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah trima kasih atas doa cik mimie tu ye

      Delete
  2. kecik2 dah biasa dgn buku, esok besar jadi pecinta buku which is good :)

    ReplyDelete
  3. wah sudah duduk.
    jaga2 ye ibu, ni baru duduk tau :)
    tak lama lg saya lari....

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha hula skg ni sibuk nak berdiri
      gaya macam dah kukuh je
      padahal terumbang ambing lagi tu

      Delete
  4. Salam, hahaha dah berlagak mcm bace buku ni..comel je, haha budak2 mmg suka koyakkan kertas kann..naya kalau terbagi buku yg penting..erk!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha tula
      ritu terbagi buku penting yang melilau ayu tu
      hehehe
      tu yang siap satu tok dia

      Delete
  5. waa dah besa dah dia..kejap je masa berlalu..tup tup dah boleh duduk kan...
    rasa macam baru je lagi,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula annur
      sekejap je masa berlalu..
      tak dapat bayangkan kalau makinbanyak kerenah dia ni

      Delete
  6. Nanti besar mesti rajin membaca nie...

    ReplyDelete
  7. Pandai ni nanti besar..

    rajin membaca ea.. boleh kawan dengan kakak.. ehh.. aunty.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh amboiiii kakak dia kene panggil
      ye nanti leh kawan dgn aunty firah
      mnx aunty ajarkan firash smpai pandai ye

      Delete
  8. minat dengan buku nih.. nanti boleh laa belikan buku kat dia.. akak dulu pernah dapat buku kain daripada perpustakaan.. menarik buku tu sebab dibuat dari kain..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula blm ada mase lagi nak carikan buku untuk dia
      snng2 tggu ayu rajinnak jahitkan buku kat dia je

      Delete
  9. Replies
    1. hahah mncabar betul bace majalah tu nadnad

      Delete
  10. Ya Allah pipi dia !! bikin gewam !!

    ReplyDelete
  11. Pendedahan dari kecil...bagus mama...teruskan

    ReplyDelete
  12. duit kertas jaga2 nanti dia gig it or koyak hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah duit kertas skg kan plastik
      tak mudah koyak hehehe

      Delete
  13. die berminat sebab warna warni tu.hihi ataupun nak jd penulis besar nanti jeng jeng jeng

    alaaa comel lah firash,geram

    ReplyDelete
  14. Zahra umur 10bln bru pndai dduk. Skrng dh ligat. X terkejar dibuatnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha baru duduk benda lain mesti dah dulu kan
      heheh firash blm tumbuh gigi lagi mimie

      Delete

Tabung Firash