Tabung Firash

Sunday, 12 July 2015

Kad Raya Idaman -Terima Kasih Kak Farrah

Assalamualaikum semua
Over tak tajuk atas tu
Ye hasil tangan kak Farrah menjadi idamanku sejak ku kenal kak Farrah lagi
Dan akhirnya dapat jugak kumpul kenangan dari tower kak Farrah
Bestnyeeeee



Selamat menyambut Aidilfitri yang bakal tiba nanti
Maaf andai terkasar, bahase tertypo kate, tersilap bicara, terguris perasaan harap diampunkan
#kosongkosong 

*Firash balas peluk cium kak Farrah tuu...
Sayang kak Farrah ketat-ketat dari mummy dan Firash

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Dan Batin


35 comments:

  1. Replies
    1. Aikk apsal tak dapat lagi? Geng2 utara lain semua dah dapat dah...

      Delete
    2. hehehh mestilah
      first time dpt hasil kak farrah
      ala nanti kak ekin pny sampai la tuu

      Delete
    3. ekin sampai serentak aritu hihihihi

      Delete
  2. sis JM pun dapat...psst : email alamat ke sis JM boleh..ada something utk Ayu ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. ayu da email sis jm da
      mcm xde respon je
      hehehe

      Delete
  3. wahh bestnya dapat kad raya :)

    ReplyDelete
  4. terbaik !!!
    best kan dpt kad raya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. best kak aida
      dapat lak yang limited edition kan
      hehehe

      Delete
  5. Wah, bestnye... Cik Mimie x dapat pun...hukhuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah dpt blm
      aishhh sabar2
      ade yang tercicir kott

      Delete
  6. seronok dapat kad raya nih..teringant zaman sekolah dulu..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. btl tu kak diana
      rasa dulu2 je ade kad raya ni
      zaman sekarang semuanya gune media sosial je

      Delete
  7. Bukan main lagi tajuk Ayu hahahah
    Akak bersyukur sangat kad ni sampai. Yang lagi dua tu harap2 adalah rezeki ayu. Kalau tak sampai gak, lepas ni akak pakai courier atau hantar sendiri by hand ;)

    Sayang mummy dan Firash ketat-ketat juga. Nah, kasi bear hug!

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh tula kak farrah kene buat courier sndiri
      tapi kalau by hand pon ok gak tu
      hehehe

      Delete
  8. akak pun dapat jugak kad raya daripada Farrah.. apapun cantik kan kad tu.. handmade lagi..

    ReplyDelete
  9. wahhh bestnyaaaaaa dpt kad raya dr kak farrah.. huu

    ReplyDelete
  10. fuiyioooo dia nye tajuk tu kan..
    tp memang pun.. kad raya handmade tu =D

    ReplyDelete
  11. wahhh best best! nak jugak dr kak farrah

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu kene mintak dgn kak farrah la nur

      Delete
  12. Bestnya dpt kmpul kad raya. :)

    ReplyDelete

Tabung Firash