Tabung Firash

Thursday, 2 July 2015

Terima Kasih Sweet Candy Jun

Assalamualaikum semua
Dah masuk bulan Julai ni masing-masing akan update entry penghargaan bukan
Tidak terkecuali pada aku jugak
Jom semak siap yang rajin singgah nak tinggalkan jejak

Farrah MF

Masih mengungguli carta teratas tidak berganjak Cik Ash kita ni
Berturut-turut blog aku kene bom
Dan yang pasti mereka adalah orang yang biasa dalam top komentar aku kecuali Cik Na a.k.a pengantin baru kite ni
Kene bom sekali hari tu
Terima kasih atas kunjungan kalian kak Sofu, akak travel sis JM, rakan sebaya Cik Mimie, puan Aida,Cik Na, Siti yang menaip, akak polis kak Norihan, Asya Lya dan akhir sekali akak kesayangan tak lain tak bukan Farrah FM

Pada yang tidak tersenarai pun aku hargai
Aku sayang semuanya
Maaf bulan ni agak sibuk nak BW kesemuanya

Disebabkan kak ekin dah berkali-kali dapat hadiah top komentar kita tambah lagi satu ye
Memandangkan bulan Julai bufday Kak Sofu yang berada di tempat kedua
Ada something untuk akak jugak
Nak bookmark pon boleh
Nanti wasap ayu ye

14 comments:

  1. hahahahaha nanti org cakap komen blog ayu sebab nak hadiah lepas ni slow dah la....

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh ala kak ekin xmo adiah kite kasi org lain plak ye

      Delete
    2. kak ekin Ok jah last permintaan ni hahahaha buatkan akak keychain meow hahahaha saja jah ayu..

      Delete
  2. Rezeki Ramadhan juga ni..
    no. 2 pun dpt hadiah...
    tq muahciked

    ReplyDelete
    Replies
    1. yela kang kesian lak org kate kak ekin je kan
      kite kasi lah no dua lak

      Delete
  3. Terima kasih ayu kena whatsup ke

    ReplyDelete
  4. Nampak nama Cik Mimie disitu :) heheh... Tahniah buat yg lain2 :)

    ReplyDelete
  5. tahniah semua.. nampak sangat akak sibuk, sampai tak sempat nak singgah..

    ReplyDelete
  6. semuanye mmg sentiase menggunguli.dah lame tak bom org haha

    ReplyDelete

Tabung Firash