Tabung Firash

Wednesday, 1 July 2015

Selamat Datang Julai Selamat tinggal Jun

Assalamualaikum semua
Jun telah pon melabuhkan tirainya
Maknanya Julai telah tiba


14 Ramadhan kita tempuh
Dan tinggal separuh bulan lagi untuk kita akan menyambut syawal
Tak sabar rasanya
Tapi persediaan masih 0%
Macam takmo raya je

Macam mana pulak dengan persiapa raya korang
Baju raya da beli?
Kuih raya dah buat?
Cuti dah apply?

Apa-apa pun semoga bulan ini akan sentiasa lebih baik dari sebelumnya

13 comments:

  1. Selamat datang Julai
    birthday akak bulan ni hehehehe penanda buku satu

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboii boleh lak request cmtu ye kak sofu

      Delete
    2. hehehe...
      muahciked
      untung2 sabut timbul hehehe

      Delete
  2. dah separuh tahun kita tempuh.. dah hampir separuh bulan kita berpuasa.. sama laa akak, feel untuk beraya kureng skit tahun nih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..
      walaupon tahun ni beraya bertiga tp mood tu blm smpai lagi la agknya

      Delete
    2. ntah laa Ayu, sampai hari nih feel memang out trus..

      Delete
  3. Selamat datang Julai :)

    Persiapan raya Cik Mimie 50% dah siap..hehehe..:)

    ReplyDelete
  4. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  5. Persiapan raya Sofia, just baru beli baju raya yang sehelai je. Lain-lain, belum lagi. Hehehe. Since I is jual baju kan, so cepat la dapat baju raya. Ngee... Btw, Sofia bw dan follow Ayumi dari grup wassap Sbians member. If sudi, follow la blog Sofia juga. Selamat berpuasa, Ayumi! ^_~

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha tau sofia..
      ayu dah pon follow blog sofia kan

      Delete
  6. july bulan yg di nanti..l love jul

    ReplyDelete

Tabung Firash