Tabung Firash

Saturday, 4 July 2015

Large Tote Bag untuk Student UIA

Assalamualaikum semua
Kali ni nak share hasil kerja aku masa balik puasa hari tu
Sebab dah janji nak pos awal
Terpaksa aku bawak peralatan dan bahan balik Kelantan
Nasib kain semua cukup
Gatai tangan takmo ukur siap2 dekat rumah


Nampak tak betapa besarnya Tote bag yang ditempah
Lebih besar saiznye dari A2
Saiz 27.5"x18.5"
Betapa besar dan payahnya aku nak terbalikkan kain nie
Tengok lah saiz tab 7" aku jadi besar mana
Selit S4 yang dahtak berfungsi tu

Katanya nak isi board
Mungkin amek dalam lukisan kejuteraan or something macam tu kot


28 comments:

  1. wah, besarnya.. hihik, rajinnya menjahit sampai ke kelantan bawanya.
    selamat berpuasa ayu

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat berpuasa jugak mamamyja
      eheheh dah terpaksa da nk bt mcm mane
      balik pon xplan

      Delete
  2. wahh kak ayu, memang besar betul tote bag ni....terkezut bila comare dengan s4 tuh... nampak s4 cenonet jer...hihihi :D

    ReplyDelete
  3. Cntik2 .. mga mkin murah rezeki..

    ReplyDelete
  4. besarnya muat masuk budak x. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha boleh sgt yatt..
      nak masukkan yatt dlm ni pon bleh tauu

      Delete
  5. Salam, huyoo besar gila..tp mmg xdinafikan, aku dulu masa mula2 masuk U amek art..sebesar2 A0 kena buat painting, matiii...beg ala2 briefcase tu mmg besar gabak jugak..sadis nak bawak, melayang~ hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha siap melayang-layang tu...
      tula tgk roomate yang amek LK pon geladabak bawak drawing board dia tuu

      Delete
  6. cantik beg..nasib baik kat kelantan boleh sambung manjahit lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula sbb kat kelantan ade mesin jahit
      gunekan masa yang ada

      Delete
  7. besarnya.. Cantik kaler dan corak belang2 tue

    ReplyDelete
  8. first time aida tgk panjang gitu.
    a'ah kan. student engineering la tu.
    kat gombak ekk?
    rindu nyer campus ku itu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat pj la kak aida
      ohh dulu kak aida kat uia gombak la ye

      Delete
  9. Wah, betul2 besar tote bag tu..nak buat beg balik kg pun boleh ni..heee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh boleh sgt cik mimie
      jadikan beg baju balk raya nanti

      Delete
  10. Besarnya.. banyak boleh bubuh nie..

    ReplyDelete
  11. oh kak ayu amek order eh?
    baru tahu.hihi
    besar betul tu

    ReplyDelete

Tabung Firash