Tabung Firash

Monday, 6 July 2015

First Giveaway by Farhain Azmi

Assalamualaikum 
Siapa peminat coklat jar
Jom join GA dari Farhain Azmi 


Syarat-syarat:
1. Follow blog Farhain Azmi
2. Add Google+ Farhain Azmi
3. Like page Yusara's Lovely Collection dan share mana-mana gambar di page tu. Pastikan pilih set 'public'.
4. Buat satu entry bertajuk "First Giveaway by Farhain Azmi" 
5. Copy banner, paste dan backlink ke blog ini.
5. Tinggalkan link penyertaan hampa semua di komen entry ini
6.. Pemenang dipilih melalui Random.org
 
Hadiah:
 Sahara Chocolate 2 balang x 2 pemenang
Info berkaitan Sahara Chocolate:

  • Kudapan bercreamy dan lazat
  • Sahara Chocolate, produk dari AulFikri Resources.
  • Produk Halal lagi sedap
  • Produk Muslim
  • Rasa coklat dari buah koko
  • Rasa yang tidak berlemak
  • Mudah dinikmati bila-bila masa dan dimana sahaja
  • Mudah disimpan walaupun belum dihabiskan 
  • Mudah sangat..dengan penutup kedap udara dapat mengekalkan keranggupan 'Bubble Crunch'.

SAHARA Chocolate 'Bubble Crunch' yang sememangnya SEDAP DAN LAZAT..
♢Tanpa perlu rendam di dalam air panas
♢Tanpa risau balang ini dipegang oleh kanak-kanak
♢Tanpa perlu disimpan di dalam peti sejuk
Dan sememangnya tanpa peluh-peluh.
Hadiah saya sendiri sponsor. Jadi, mohon maaf ye jika hadiah tak seberapa. Hadiah mungkin bertambah sekiranya giveaway ini mendapat sambutan hingga lebih dari 30 penyertaan.
 
Jemput join dan sebarkan pada rakan-rakan lain ye :)

Giveaway Tamat pada 06/07/2015 Jam 11.59am

11 comments:

  1. Salam Ramadhan. Terima kasih kerana sudi join GA saya ye. Jemput check senarai peserta di sini

    http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com/2015/07/senarai-peserta-first-giveaway-by.html

    Goodluck :)

    ReplyDelete
  2. Good luck
    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/07/first-giveaway-by-farhain-azmi.html

    ReplyDelete
  3. Memang nyum2 kalau menang kan? heheh..coklat.. Semoga berjaya ye :)

    ReplyDelete
  4. good luck ayu...
    sedap nyer la kalau menang giveaway ni kan.
    2 balang tu dpt :)

    ReplyDelete
  5. Ayu kalau bab2 Coklat memang suka kan..hehe..semoga ayu menang :) boleh colek bagi Firash sikit nnti..hehe

    ReplyDelete
  6. macam mana ayu, menang tak?

    ReplyDelete

Tabung Firash