Tabung Firash

Wednesday, 8 July 2015

Lirik Siapa Diriku - Aida Jebat (ost M.A.I.D)


Assalamualaikum semua
Siapa tengok rancangan M.A.I.D yang dilakonkan oleh Zul Ariffin bersama Aida Jebat
Aku juga salah sorang peminat cerita gandingan mereka
Walau pada dasarnya aku kurang gemar dengan Aida Jebat
Tapi watak ni berjaya menambat hati aku
Watak clumsy dan  comell Aida membuatkan aku rasa suka


Gandingan mesra dua pelakon yang melonjak naik
Kadang aku tertanya dorang ni tengah shooting ke tengah bersembang

First time dengar lagi OST cerita ni aku dah cam suara sapa
Dan terus terpahat dalam hati
Gigih aku cari lagu dan akhirnya
Dok ulang-ulang lah lagu ni

Lirik Siapa Diriku - Aida Jebat (ost M.A.I.D)

Jangan-jangan kau terburu-buru
Jangan-jangan pandai menghukum ku
Kau tak tahu siapa diriku
Hanya tuhan yang tahu

Ku bukan primadona
Aku bukan juga DIVA
Aku.. aku..

Ku bukanlah superstar
Sampai nak mengada-ngada
Tunggu jangan cuba nak label ku

Biarkan mereka berkata-kata
Apa sahaja

Jangan-jangan kau terburu-buru
Jangan-jangan pandai menghukum ku
Kau tak tahu siapa diriku
Hanya tuhan yang tahu

Jangan dengar senyum-senyum saja
Jangan marah tak kenal tak cinta
Kau tak tahu siapa diriku
Hanya tuhan yang tahu

Kau cuba jatuhkan ku
Tinggalkan ku seribu batu
Aku... Masih harapanmu

Biarkan mereka berkata-kata
Apa sahaja

Jangan-jangan kau terburu-buru
Jangan-jangan pandai menghukum ku
Kau tak tahu siapa diriku
Hanya tuhan yang tahu

Jangan dengar senyum-senyum saja
Jangan marah tak kenal tak cinta
Kau tak tahu siapa diriku
Hanya tuhan yang tahu

Jangan kau main kata
Tanpa usul periksa
Ku hanya manusia biasa
Kita tak sempurna

Hati-hati dengar sini
Jaga diri jaga hati
Sayang Cinta Rindu kata
I Love You

Jangan-jangan kau terburu-buru
Jangan-jangan pandai menghukum ku
Kau tak tahu siapa diriku
Hanya tuhan yang tahu

Jangan dengar senyum-senyum saja
Jangan marah tak kenal tak cinta
Kau tak tahu siapa diriku
Hanya tuhan yang tahu

Kau tak tahu siapa diriku
Kau tak tahu siapa diriku
Kau tak tahu siapa diriku 
Hanya tuhan yang tahu

Siapa diriku

14 comments:

  1. memang follow cerita nih... minggu ni dah minggu akhir kannn???

    ReplyDelete
  2. Kita tengok juga sweet couple ni berlakon..
    Lagu pun best je ayu

    ReplyDelete
  3. over sangt diaorang ni..geli sikit..hahah

    ReplyDelete
  4. novel dia best.. yg best tu apa yg KM bygkn sama plak dlm drama haha

    ReplyDelete
  5. aida br tgk few episod.
    ada geli geli skit.
    konon nyer romantik la.
    tapi, mcm over ha ha ha...

    ReplyDelete
  6. Tiap2 mlm Cik Mimie tggu cerita ni..:)

    ReplyDelete
  7. Kak ekin pun layan gak tapi minggu ni dah tertinggal dah citer ini... Adesss

    ReplyDelete
  8. lakonan ayda jebat mmg mantop

    ReplyDelete
  9. Ayda Jebat nyanyi yer lagu ost nie...

    ReplyDelete
  10. tak pernah tengok citer nih..

    ReplyDelete
  11. tak penah tengok lg cume penah bace novel nye.

    ReplyDelete
  12. PG da tengok drama ni. best! lagu OST pun sedap :D

    ReplyDelete

Tabung Firash