Tabung Firash

Tuesday, 21 July 2015

Salam Aidilfiti Maaf Zahir & Batin

Assalamualaikum semua
Alhamdullilah syawal ke-5 kita sambut hari ni
Macam mana raya korang?
Aku semalam dah start kerja dah pon
Apa-apa pun di kesempatan ini
Dengan rasa rendah diri aku ucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin
Kepada rakan-rakan, kakak-kakak, abang-abang blogger
Ampun dan maaf dipinta 
Andai tersalah bahasa, tersilap kata tertypo dalam bercerita
Harap dimaafkan

Semoga ukhwah kita akan berkekalan

Tahun lepas berdua
Tahun ni bertiga
Tahun depan??

11 comments:

  1. tahun depan berempat.. hihik
    selamat hari raya ayu... bila masuk keje??

    ReplyDelete
  2. tahun depan bertambah laa lagi ahli keluarga.. hehehe.. selamat hari raya juga buat ayu..

    ReplyDelete
  3. Salam Syawal, Ayu. Mesti happening raya tahun ni ada si cilik Firash :)

    ReplyDelete
  4. salam lebaran sis n family.. tahun depan berempat lah pulak.. :)

    ReplyDelete
  5. Tahun depan berempat pulak..amin :) heheh

    Selamat hari raya Ayu..maaf zahir dan batin :)

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya Ayu..
    maaf zahir batin =D

    ReplyDelete
  7. Selamat hari raya Ayu
    tak best kat kg tak boleh update blog line sgt tak best

    ReplyDelete
  8. syok raya bertukar2 status kan akak tahun lepas berdua tahun ni pun berdua... harap tahun akan datang bertiga la gak...

    selamat hari raya ayu maaf zahir dan baton daripada kak ekin dan suami..

    ReplyDelete
  9. Selamat Hari Raya dik ayu...maaf zahir dan batin...maaf yer dik ayu lambat sikit nak di ucapkan...hihi

    ReplyDelete
  10. Tahun depan berlime! Kembar,hihi

    Samat ari raye kak ayu.maaf zahir batin. masih raye kan? hihi

    ReplyDelete
  11. Salam penghujung syawal ayu.. :)

    ReplyDelete

Tabung Firash