Tabung Firash

Friday, 22 May 2015

Bodyshop Buat Sale Up To 70%

Assalamualaikum semua
Ni bukan nak promote or iklan ape ye
Ok bagi pengguna Bodyshop
Jom ramai-ramai serang ke bodyshop


Ni antara yang aku kaut tengahari tadi
Dan ahli akan dapat lagi 10% tau
Berganda-ganda wey

Lips balm tu jatuh 12 ringgit lebih je dari 45 ringgit ok
Body butter jatuh 30% + 10%
Foundation dan case ade 50% +10%
And banyak lagi
Memang rambang mata

Lama da aku dok aim foundation tu
Sebab ala-ala compact powder kan
Memang best pakai tau
Tapi dok tangguh sebab pikir 88x gak nak beli
Tau la harga dia aku boleh beli 5 bag pampers Firash tau
Dah ada sale ni apa lagi kan

Nak tau lebih lanjut korang ke website dorang je
https://www.thebodyshop.com.my/sale
Cepat jangan lepaskan peluang


20 comments:

  1. Sale?! Alamak! Tak senang duduk dibuatnya. Akak nak beli deep body spray yg utk lena bobok tu...

    ReplyDelete
  2. Wah, ada sale la..cuci mata...cuci mata..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang abis cuci mata da mase ni tau cik mimie

      Delete
  3. Blh la pi cuci2 mata ni hihi

    ReplyDelete
  4. perghhh.. ada sales ke!!! alamak, duit xde lak. hmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha xpe lain kali boleh serang bodyshop k

      Delete
  5. Firt time dgr nti nak usha hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. first time dgr bodyshop ke dengar sale kt bosyshop ni kak

      Delete
  6. Dah lama tak beli barang kat bodyshop. Dulu selalu beli perfume.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula ayu suke bau love tu
      tp skg da xkuarkan da love tu

      Delete
  7. bertambah comel la mama firash nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. aikk nape lak firash
      ni brg mummy dia la kak sofu
      hehehe

      Delete
  8. sronoknyeees nyopping.. kalo bodyshop CT ske compact powder.. mmg rasa the best so far.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tul kwn ayu dok rekomen foundation compact tu
      mcm compact powder jugak
      mmg sedap pakai tauu

      Delete
  9. ok. ni pun bukan bahagian cikna.
    cikna tak reti benda2 ni

    ReplyDelete

Tabung Firash