Tabung Firash

Thursday, 7 May 2015

Sweet Candy April

Assalamualaikum semua


Mei telah pon membuka tirai dengan sambutan hari buruh beberapa hari lepas
Semoga bulan ni akan lebih baik dari sebelumnya

Alhmdullilah masih diberikan kesempatan untuk bersiaran
Eh eh ingat pembaca berita ke

Ok takmo melalut
Seperti biasa 
Kali ni nk umumkan sweet candy April aku


Oleh sebab cik ash yang rajin sangat mengebom
Maka dengan ini kak ekin mengungguli carta teratas
Jom saling kunjung mngunjung


Dengan ini kak ekin sayang akan mendapat sedikit penghargaan dari ayu
Mau tak?? Cepat2..
Nak pos sekali dengan yang sweet candy yang lepas ni
Asyik tertangguh je nak ke pejabat pos


17 comments:

  1. wahhhh xsangka mengebom kadang2 tersenarai dalam carta hihihi.. terima kasih ayu nti akak whatsup den...

    ReplyDelete
  2. wah... sweet kan dorang :D

    ReplyDelete
  3. tahniah cik Ash...mengungguli carta lagi :)

    ReplyDelete
  4. hehehehe...namaku terpahat di bulan April

    ReplyDelete
  5. saja singgah sini.. mommy sihat..??

    ReplyDelete
  6. YEaayhh, bulan ni tersenarai disini :) Heheh..thank Ayu :)

    ReplyDelete
  7. wahhh.. meriah blog ni.. hehe :)

    ReplyDelete
  8. 44 pemenang dicari!!!

    Antara hadiah2 yang bakal dimenangi:
    - Kain Batik Sarawak - 1 pemenang
    - Kain Pelikat - 2 pemenang
    - Minyak Angin Aromaterapi Fresh Care / Safe Care / Javaspa - 1 pemenang
    - Pin Shawl - 2 pemenang
    - Blause - 1 pemenang
    - Skirt Labuh Lcyra - 1 pemenang
    - Cash RM30 - 1 pemenang
    - Cash RM10 - 2 pemenang
    - Topup RM10 - 3 pemenang
    - PVC Keychain - 30 pemenang

    Jemput join segmen bagi yang belum join jika sudi.. "SEGMEN : Ucapan Hari Lahir Buat 'Si Lala' Pada 13 Mei" Tq..

    Jom terjah entry terkini "LAZADA - Mini LED Projector"

    ReplyDelete
  9. Ala..tak de dalam senarai..

    jeehheheh

    ReplyDelete
  10. ada jugak nama akak kat situ..

    ReplyDelete
  11. Tahniah buat yg tersenarai..

    ReplyDelete
  12. yeah, nama titew ada. hehehe. tahniah pada yang tersenarai! :D

    ReplyDelete
  13. Tahniah semuanya termasuk akak ni jugak..hehehe

    ReplyDelete

Tabung Firash