Tabung Firash

Saturday, 23 May 2015

Electric Lunch Box Rice Cooker

Assalamualaikum semua
Selamat berhujung minggu
Nak kongsikan barang baru beli
Ni semua godaan tau tak

Taraaaaaaa
 Lunch Box elektric

Dah lame dok idam benda alah ni
Akhirnya disebabkan Firash aku beli jugak
Senang kalau aku nak masak bubur untuk dia
And untuk aku jugak


Boleh steam jugak
Siap penutup lagi tau
Tempat rebus telur, sudu dan bekas pot

And aku belum pon rasmi guna lagi
Comel kan?
Siapa yang sudah ada ni
Boleh kongsi-kongsi resepi gune bekas ni


24 comments:

  1. Salam singgah ptg sbtu dik ayu...comelnya ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel je sebab kecik kan
      senang nak bawk g mane2 nanti

      Delete
  2. Wahh cntik2 elok sgt memg brguna utk msk bubur

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye lya senang nak masak je tinggal
      kalau nak balik kampung ke angkut ni je

      Delete
  3. Ehh... tak baik guna nama Forash.. Firash jugak yang dipersalahkan.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. abis tu nak gune nama sapa lagu firah
      heheheh terguna kan

      Delete
  4. wow... tak pernah nampak pula lunch box rice cooker ni. macam menarik je.. tapi kat rumah dah banyak la pula. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah best
      keciknye
      nanti ade mase akk tnjuk cara gune'
      xdan nak amek gambar pon

      Delete
  5. wah mcm best jer..berapa hrga tu? :)

    ReplyDelete
  6. comelnya bekas tuh.. tak pernah tengok lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh xpernah tgk ke kak eyda
      aishhh senang ni kalau nak travel kak

      Delete
  7. Akak first time tengok mende ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. la ayu igt kak eyda je 1st time tgk
      lame dah ayu dok perati
      tp mcm xgune
      tp skg ade kegunaanny baru la beli

      Delete
  8. Wah cantiknya first time tengOk ni. Ayu beli kat mana tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah maknanye ramai yang xtau pasal ni la ye
      xape
      nanti ade mase ayu buat review pasal ni ok

      Delete
  9. Replies
    1. heheeheh best mama an
      boleh tinggal je kalau masak bubo firash

      Delete
  10. senang skarang ni.. cangggih dah alat2an pun kan..

    ReplyDelete

Tabung Firash