Tabung Firash

Sunday, 5 April 2015

Family Day MyEvaLysse806 @ Balok Seaview, Kuantan

Assalamualaikum
Entry cuti sekolah lepas

Tak tahu nak taip ape
Tu yang jadi tertangguh tu
Malah sampai sekarang kekeringan idea
Bila tengok macam banyak sangat kan gambaa
Layan gambar jela

Ni bukan family belah abah,mak or belah mertua aku
Ni family trip untuk club MyEvaLysse806

Mesti tak pernah dengar kan
Ni pertama kali pon 
Geng kelab MPV

Nampak?
Ingat en asben dengan aku je ade kelab kereta
Abah aku pon tak kurang hebatnya



 
Tengok la anak mummy sorang ni
3 tempat kene geget dengan nyamok
Kalau nampak kat pipi kiri kanan
Kat tangan jari hantu pon kene geget jugak

Ni la si bambam firash yang asyik nak meniarap je
Pantang la leka sikit
tergolek2 kadang tengok nak meniarap


14 comments:

  1. Baby firaah dah pndai meniarap ya

    ReplyDelete
  2. hai firash yg comei..x lama lagi merangkak lah tu...penat ibu nak kejar nanti:-)

    ReplyDelete
  3. Rajinnya join gathering klab kereta...

    ReplyDelete
  4. rajinnya ayu gathering macam tue..bambam nya firashhh..geram tau ..cubit ckit

    ReplyDelete
  5. wahhh bestnya.. yang paling geram budak bambam si Firash tuh..

    ReplyDelete
  6. Firash2..awatla pp tu tembam sangat...hehe..geram tgk tau :)

    ReplyDelete
  7. Kenapa firash comey sgt ni

    ReplyDelete
  8. nyamuk pun geram tengok pipi dia..:)

    ReplyDelete
  9. Pipi dan senyuman Firash,....mahalnya! Ayu kena pakaikan sticker mosquito repellant kat si bambam ni kalau keluar. Shian dia sedekah darah kat nyamuk huhuhu

    ReplyDelete
  10. Wahh, siap ada kelab mpv lagi ya.. hehe. tapi kdg2 best gak kan, ada aktiviti mcm ni..
    alalala, nyamuk ni, nak gigit firash lak kan.. tau la firash comel, tu yg nyamuk dengki tuu.. hehe

    ReplyDelete
  11. nanti firash dapat kaki, jenuhla mommy ayu nak ikut, hihihi
    nyamuk berkenan kat firash la tu, mesti nyamuk betina

    ReplyDelete
  12. Ya Allah comel sgt2 firash . bambam sgtttt . rasa nak pelok2 . heheh

    ReplyDelete
  13. waaah active berkelab.. dulu ada gak offer join club viva tapi tengok ramai laki..
    tak jadi ahaha..

    ReplyDelete

Tabung Firash