Tabung Firash

Wednesday, 8 April 2015

Cik Ash Buat Apa Ni??

Assalamualaikum semua
Dah lama rasanya aku tak kene bom bertubi2 ni
Sebelum ni dari kak ros_reezaAina Akmal
Kali ni Cik Ash a.k.a menyerang



Terima Kasih diucapkan pada Cik Ash yang sudi melawat teratak usang ayu nie
Mungkin zaman bom mengebom dah berakhir dengan kesibukkan diri ni
Tapi still aku akan tetap lawat korang walau sekadar jeling jelingan manja gituu
Jom beramai- ramai lah kita bom Cik Ash

52 comments:

  1. sis JM pun pernah ke BOOmm dengan acik Ash ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihihi... Kak JM nak jdi mcm kak la nk mengebom blog orang

      Delete
    2. Ohhh ni protege Sis JM la ni :)

      Delete
    3. ehh sejak bila kak JM ada protege nih.. hehehe..

      Delete
    4. Hahahaahaha.... protage pun xleh tanding kak JM lagi

      Delete
    5. sume ikott jejak langkak sis jm la ni kan

      Delete
  2. menjeling-menjeling mata kita memandang... hehe.. :D
    Rajin mengebom mereka ini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Menjeling shad balik hihihi... kena bom ke hahaha

      Delete
    2. Kak Ekin.. banyak permintaan minta kena bom..
      sila pasang gear anda hahaha..

      Delete
    3. Hahahaaaa inshaAllah akan bom slow2 tenaga belum pulih lagi ni

      Delete
    4. jeling tajam2 tau shad
      heheheh
      kasi panahan menusuk2

      Delete
  3. Replies
    1. Kak Ann tggu blog akak tggu tawnnak g travel ni lambat sikit hahahaa

      Delete
    2. hhahaha pasni suh pasang nukler je

      Delete
    3. Meletup-letup blog kita, hehehe

      Delete
    4. Hehehehe.. blog kita pun keno bom oleh kak ann gak

      Delete
  4. Haahahahaaaaha waktu memgebom la balik kelantan xdang blog dah sibuk dengan kenduri kahwin

    ReplyDelete
    Replies
    1. time free and line laju sedap la bom org kan kak ekin

      Delete
    2. Hihihihi.... free ni mengebom la keje

      Delete
  5. akak baru jer kena ngan kak JM ngan SS.. saling menGebom blog akak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha paka ramai2 kene bom smpai tak sempat nak elak ye kak eyda

      Delete
  6. patut laa komen cik Ash paling banyak, rupanya dia menGebom ya.. ni mesti dah ambik ilmu dari kak JM ngan SS..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihihihi... akak jgn terkejut taw kalau ekin mengebom taw

      Delete
    2. hahaha tula
      masing2 mulakan serangankan

      Delete
  7. harap cik Ash dapat mengebom kotak komen saya pulak lepas nih..hahhaahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi tggu cik ash tiba nanti... tengah pulihkan tenaga xberapa sihat sikit balik kelantan aritu

      Delete
    2. ha sabar ye kak diana
      tgu turn akk plak

      Delete
    3. Kena tulis list senarai blog nk bom.ni main serang jah ni hihihiji

      Delete
  8. Tak pernah ke boom dengan Cik Ash lagi..huhu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pi hantar request kat dia, Cik Mimie :)

      Delete
    2. hehehe Cik Mimie siap sedia saja.. kang tetiba dia mai laaa tu..

      Delete
    3. Tengah travel nak p rumah cik mimie ni... sila sambut ya... hihihi

      Delete
    4. ha cik mimi sambut dengan red carpet
      jgn lupe ayam golek2

      Delete
  9. tuuu dia kaw kaw cik ash boom akak ayu . jhehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. org tgh free la katekan
      balas dendam ke ape

      Delete
  10. Si Ekin ni boleh tahan dia mengebom. Pakai handphone je tu...laptop dia tak keluar wad lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pakai hp selamanya akak... laptop xleh nk.baiki dah... beratus kalau baiki... biasa la laptop 8 tahun tamat dah riwayatnya

      Delete
    2. rasa lg senang bom pakai hp tau
      ayu da try da
      mmg syok je kalau bom pakai fon
      laju je

      Delete
    3. Betul tu ayu.tu syok komen.blog ni laju nk mengembom huhihij

      Delete
  11. haaaa tudiaaa amek.. ni memang serang hendap dari Kak Ekin.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. CT KENA BOM GAK.KE... HIHIHII

      Delete
    2. hahaha kasi serang hendap palk

      Delete
  12. wow, banyak giler boom tu..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau pakai senapang leh abis peluru
      tu pakai bom trus tu

      Delete
  13. hehehe banyak benor tu. lepas ni nak terjah cik Ash la... macam sporting je orangnya ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. sgt sporting orgnye amy
      jom kenal kenalan ye

      Delete
  14. kebabom....bila cik Ash datang
    nak kenal ngan cik Ash la juga nanti

    ReplyDelete

Tabung Firash