Tabung Firash

Monday, 13 April 2015

Happy birthday Mummy Firash

Assalamualaikum semua
Terima kasih sahabat handai, rakan blogger kawan media sosial fesbuk dan instagram atas ucapan dan doa korang

Alhamdullilah aku bersyukur masih diberi kesempatan dan kesihatan yang baik untuk menambah amalan ibadah
Semakin lanjut usia kite semakin banyak dugaan dan cabaran yang dilalui, sesungguhnya bersediakah aku untuk menemuiNya
Masih terlalu cetek ilmu dan amalan untuk dibawa kesana
Insyallah sama-sama lah kita memperbaiki diri

Tahniah kepada abah dan mak untuk hari ulang tahun pernikahan mereka yang ke-27
Terima kasih atas segalanya dari ayu buka mata sehingga hari ini dan juga akan datang
Maafkan salah silap yang pernah ayu lakukan,kedegilan ayu dulu tak mendengar kata.
Kini aku sedar pengorbanan mereka memang tiada bandinganya, sungguh ku rasa derhaka bila diingat semula


Selamat ulang tahun kelahiran adik kedua ku Nur Hidayah pada esok hari 14 April
Terima kasih yang tak terhingga sanggup datang buat suprise kat akak walaupon baru lepas xcden motor
Akak terharu sangat!!!!
Hugggggggg




Sila abaikan background bersepah tu
Ni la bufday gurl esok
Macam mana akak nak buat suprise untuk awak ni dayah
Thank you so much and much to more sebab planning dengan abang ok

Tak lupa pada en Asben yang kali ni menjadi suprise nya atas bantuan adik aku tuu..
Sungguh aku bertuah dikurniakan seorang suami yang sangat memahami dan menyayangi
Walaupon kadang2 tu tak pandai nak menunjuk
Cukupla dengan bantuan yang sentiasa dihulurkan ketika aku keletihan
Terima kasih sayangku Fauzuan


33 comments:

  1. happay birthday mummy firash..semoga diberi kesihatan yang baik, keluarga yang bahagia dan murah rezeki selalu..amin..

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. aikk firash jeke yang comell kak wana

      Delete
  3. Happy birthday, Ayu! Bestnya Firash celebrate birthday dgn mummy & aunty dia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe bulan yang sama kan..
      firash pon dah 5 bulan

      Delete
  4. happy belated bday Ayu.. sihat2 sentiasa.. ceria2.. murah rezeki =)
    keep ayu aahhhaaaks..

    ReplyDelete
  5. happy belated birthday mummy Firash dan aunty.. seronoknya birthday dekat macam nih.. boleh celebrate sekali..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aha kak eyda
      best dekat2 nie
      senang kalau nak buat sekali je

      Delete
    2. itulah.. anak kakak 3 orang dalam bulan yang sama.. sorang awal bulan, tengah bulan dan hujung bulan.. kakak selalu celebrate sekali, senang..

      Delete
  6. happy beleted birtday ayu cayunk..

    ReplyDelete
  7. aritu dah wish dekat group whatsapp...arini wish lagi
    happy belated birthday ye ayumie
    nampak muka muda lagi...hehe
    apapun moga sentiasa ceria disamping keluarga tersayang ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak yana
      ohh ase xfollow blog akk lg..nanti ayu terjah sane ye

      Delete
  8. Happy Belated Birthday Mommy Firash and Aunty Dayah too..hehe..:)

    ReplyDelete
  9. Happy belated birthday ayu... lewat wish baru on9...

    ReplyDelete
  10. happy belated birthday kak Ayu. semoga beroleh anak lagi. hehehe. semoga dimurahkan rezeki.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh my oh my oh my
      sabar2 dulu amy oiii...
      firash blm berjalan lg

      Delete
  11. happy very belated birthday akak ! sorry baru tahu . baru nak stalk akak ayu harini .. moga Allah mencurahkan rezeki dan kesihatan yg baik buat kak ayu dan suami serta baby firashhhhh !

    ReplyDelete
  12. moga terus bahagia disamping keluarga tersayang

    ReplyDelete
  13. Hepy belated besday ayu
    Semoga terus kekal awet muda, hehehe

    ReplyDelete

Tabung Firash