Tabung Firash

Thursday, 2 April 2015

Terima Kasih Sweet Candy March

Assalamualaikum
Selamat tinggal bulan Mac
Dan selamat datang April
Please just be nice ok!!

Bulan ni bulan yang bermakna sekali
Bulan kelahiran aku
Yeayyyhhh nak melangkah ke 25 tahun sudah
Bulan kelahiran adik aku dan yang paling spesial bulan tarikh pernikahan mak abah aku
Ohh tidak lupe
Bulan kelahiran GST jugak!!

Takmo bebel panjang jom intai terjah2 dorang ni
Mereka lah  Sweet Candy yang sentiasa menemani hidayuayumie


Izzeyda
Farrah MF
mama 3farhanah
Cik Ash
Terima kasih korang
Terharu rasanya ada sokongan dari korang
Macam biasa sayang korang seketat-ketatnya!!
HUGGGGGG

Ok kak eyda boleh tuntut hadiah ye
boleh wasap ayu 017-9298064

Yang lain aku akan listkan dalam bloglist aku wokeyh!!


32 comments:

  1. Tahniah buat mereka yang tersenarai ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhmdullilah mereka ni yang mendorong zumal

      Delete
  2. thanks ayu.. akak dah antar detail..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah juga kepada sahabat yang lain..

      Delete
    2. ye tahniah kak eyda
      amboii semngat akkk nak dpt hadiah kan

      Delete
    3. thanks ayu.. mestilah semangat, ayu nak bagi adiah laa katakan.. hehehe..

      Delete
  3. Tahniah Eyda...sorang je dapat ehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang sorng ni pon tah bile nak buat sis jm..
      tah lagi yang ramai2
      kang penat je dorang menunggu tauu

      Delete
  4. eh..eh..sis JM pun ada dalam list heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. nama kak JM kat mana2 pun ada..

      Delete
  5. tahniah kepada mereka semuaa. hahaha. aina dh tak merasa. T_T

    ReplyDelete
  6. Bulan Mac tak tersenarai T_T..hukhuk..busy sangat..tak sempat mai sini :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. sokey mimie
      tau awk pon mmg sllu terjah sini kan

      Delete
  7. Tahniah semua. Tersenarai jugak nama akak ni ;-)

    ReplyDelete
  8. Eh eh dah ada list Sweet Candy.. Hehe... Tahniah semua yang tersenarai!

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee lame xnampak wafee nie...
      alhamdullilah

      Delete
  9. wheeeeere is my name !!!!? T.T ooooh no.. kali ni tak tersenarai laaa
    hancur hatikuuuuu hahaha..

    usaha gigih lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haa xpe la name ct dlm hati ayu da ni
      cewahhh

      Delete
  10. Tahniah smua, ehh lya pun da trmsuk dlm list.tq ayu

    ReplyDelete
  11. Tahniah pada semua... yakkk kak ekin tersenarai gak hihi....terima kasih ayu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yakk bulan ni name kak ekin lak carta plg atas

      Delete
    2. Yer ke xtgk pun list tu on9 guna hp kn...

      Delete
  12. tahniah buat semua.. shad nak jadi sweet candy april lah macam ni.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. dipersilakan jangan malu jangan segan

      Delete
  13. La benar bercuti segala..
    sah2 nama tak masuk list :)

    ReplyDelete

Tabung Firash