Tabung Firash

Thursday, 16 April 2015

Selamat Datang Ahli Baru - Sepupu Firash

Assalamualaikum 
Salam sayang semua
Hari ni baru nak share tentang kelahiran anak buah pertama aku

Ni anak adik ipar dan biras
Muhamad Danial Haikal
Hari ni dah masuk 2 bulan da

Ada rupa Firash tak?


Kalau tengok daddy fauzuan vs baby firash entry lepas
Tak kurangnya baby Danial dan papa Fathi kita ni
Seiras tak?

Tengok la gaya mereka ni
Masing2 masa ni dalam pantang lagi
Kemain lagi serupa kan?

Semoga menjadi anak yang soleh pada mama and papa ye Danial
Membesar dengan sihat sentiasa
Aminn



28 comments:

  1. Ha'ah la..memang serupa...apapun, tahniah ayu.bertambah lagi ahli keluarga.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kak...
      alhmdullilah terima kasih kak wana

      Delete
  2. tahniah Ayu bertambah lagi ahli keluarga.. hehehe memang serupa laa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdullilah..
      ni mama dia ni sllu dok terkenan dgn firash la kott

      Delete
  3. amboiii best je tengok muka baby. hehe

    ReplyDelete
  4. Wahh..bertambah laaa family kak Ayu. Untung sgttt.

    ReplyDelete
  5. gaya tidur pun sama..heheh..macam kembar dah pulak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe beza 3 bulan
      tapi tahun da lain da kak diana

      Delete
  6. Tahniah ayu gaya tido sama la

    ReplyDelete
  7. wow nanti Firash ada geng laaa bila besaq sikit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula kasi geng sikit..
      ade la kawan kalu balik kampung kan

      Delete
  8. comel nya sepupu firash..dua2 pun comel jugak

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah.. Sebaik2 kejadian..

    ReplyDelete
  10. Tahniah ayu, firash dah ada geng

    ReplyDelete
  11. iye la... sepesen je. hehehe. comel sangat ^^

    ReplyDelete
  12. Serupa sangat...heheh..haish, geram betul Cik Mimie tengok baby2 ni..hehe..Tahniah Ayu :)

    ReplyDelete
  13. Alolololo....
    jom tambah lagi...hehehee

    ReplyDelete
  14. Same jer pesyennyer.
    Syok tengok baby kecik-kecik ni

    ReplyDelete

Tabung Firash