Tabung Firash

Friday, 3 April 2015

Penghargaan Dari Cik Mimie

Assalamualaikum semua
Entry penghargaan dari sahabat blogger
Bila orang dah memberi
Kita dengan senang hati menerima ye dak?
Dah 3 kali dapat sijil penghargaan
Tapi takde pon tanda hargai

Kepada sesiapa yang inginkan sijil penghargaan dari Cik Mimie
Sila lah menjadi pengomen tegar di blog beliau ye
Pengomen tegar bulan Mac

Pengomen tegar bulan November

Pengomen tegar bulan Oktober

Terima kasih Cik Mimie sayang

14 comments:

  1. haaaa tudia memang peminat Cik Mimie la Ayu ni hehehe.. CT pernah dapat skali baru..
    yang pink ni dapat jugak nanti up entry hehe..

    ReplyDelete
  2. tahniah ayu
    akak pun menjadi pengumpul sijil dari Cik Mimie ni

    ReplyDelete
  3. byk nye ayu dpt..every month...cantik kan sijil dari CM tu

    ReplyDelete
  4. Wah, terharu kita..ala, sijil biasa2 je ni :) Thank ayu untuk entri khas ini :) muahx2 untuk Firash :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah ayu... bertuahnya dapat sijil2....

    ReplyDelete
  6. wah banyaknya sijil penghargaan.. tahniah ayu..

    ReplyDelete
  7. Waahh, tahniah kak ayu.. shad baru dapat sekali, hehehe.. yg kaler pink tu.. hehe

    ReplyDelete
  8. wahhhh...
    selalu menduduki takhta pengomen tegar ayue ni..tahniah

    ReplyDelete
  9. rajin komen pn dpt award jugak ke...hehehe

    ReplyDelete

Tabung Firash