Tabung Firash

Wednesday, 17 June 2015

Dugaan sebelum Ramadhan

Assalamualaikum semua
Dugaan sebelum masuk bulan Ramadhan



Tak pasti bila dimana dan bagaimana
Skru sebesar kuku jari kelingking
Fuhhh nasib en asben turun teman anta Firash ke klinik pagi tu
Dengan Firash demamnya terpaksa tunggu en asben setel tukar tayar ganti

Nasib boleh tampal lagi
Kalau tak melayang la nak beli tayar baru


23 comments:

  1. erm..sabar je la..kan??raya nanti tak payah dah nak check2 tayar..dah dapat tayar baru awal2 ramadhan..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh xbeli tayar baru pon kak diana
      masih boleh tampal tuu
      tapi kene tengok2 jugak

      Delete
  2. Sama nasib la dgn tayar kete kami... Besi tajam tertusuk msuk ke dalam.. Nsib la blh tampal..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula nasib boleh tampal lagi kan
      kalau tak memang melayang la jawabnya

      Delete
  3. besarnya skru.. nasib boleh tampal jer.. kalau tak, tak pasal2 melayang duit beli tayar baru..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula bersyukur sgt la sbb masih boleh tampal nie
      tapi nak xnk kene stanby gak wet tayar ni

      Delete
  4. besar modal tukar tayar ayu
    alhamdulillah boleh ditampal modal boleh beli baju raya Firash :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xape kak
      mmg tak berbaju raya la tahun ni kalay kene tukar tayar baru
      heheheh

      Delete
  5. Replies
    1. tul dugaan btl nak masuk bulan pose

      Delete
  6. besarnya..dugaan buat Ayu..nasib baik dapat dikesan awal..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula cik mimie
      kalau x amek kene lenyek2 tayar tu
      melayang2 duet jadinya

      Delete
  7. eeeeeerk.. besarnyaa eeerk..
    syukur da bleh tampal kan.. hati2 ya next time..

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah
      dah cukup hati2 da
      'tapi nak buat cmne
      dah jadi kan

      Delete
  8. dugaan :)
    yg memberikan pengajaran & pembelajaran yg baru.
    in shaa Allah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula tak tahu bawak kereta kat mane smpai kene skru plak ni

      Delete
  9. dugaan...
    nasib baik ada dengan cik husband sekali

    ReplyDelete
    Replies
    1. btl tu mama ann
      nsb jugak en asben tgk
      kalau tak bawak dah smpai ke opis dgn tayar y mcm tu

      Delete
  10. nasib baek seda kan.buatnye tgh jln buat hal, susah jugak tu

    ReplyDelete

Tabung Firash