Tabung Firash

Saturday, 6 June 2015

Projek Tote Bag Untuk Adik

Assalamaualaikum semua
Nak share projek 2 jam oleh aku
Request dari adik aku yang akan berangkat ke Kedah sabtu ni

Mintak dibuatkan tote bag untuk ke kelas
Yang muat fail dan laptop


Cukup besar muat lerak aptop lagi
Ketahanan tak tahu lagi sebab buat tengah malam masa Firash tengah tido kan
Buat ikot dan je
Ingatkan nak sulam nama atau letak poket je

Lain kali je ye Fiza akak buat kan
Yang penting manfaatkannya tau
Belajar elok2
Jumpa bulan puasa nanti ye

23 comments:

  1. share lah cara jahit.pakai kain ape..dlm dia mcm mn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah nanti ayu share kan ye kak mila

      Delete
  2. share lah cara jahit.pakai kain ape..dlm dia mcm mn..

    ReplyDelete
  3. Comelnya nk gak beg mcm ni hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboii nak jugak
      alaaa akk buat je sndiri
      senang je buatnye

      Delete
    2. nk buat tu mesin jahit xde la ayu.. ayu guna kain apa tu

      Delete
  4. Beruntungnya si Fiza. Akak nak minta ayu buatkan beg khas utk letak cardmaking materials boleh? Over tak? Over tak?!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha cmne tu ka farrah
      pape boleh wasap ayu ye kak

      Delete
  5. Ayu,...akak ada nak order something. Nanti akak whatsapp ye :)

    ReplyDelete
  6. Wah, cntiknye :) untung Fiza..hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe untungla sangat kan cik mimie

      Delete
  7. Salam, haha gigih dan segera ni 2 jam dah siap..(n_n)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhaha tau xpe,,
      tu pon adik yang potongkan ha

      Delete
  8. wow!
    jahit jadik beg.
    aida ni jahit jelujur pun sengat ha ha ha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala xpe..
      mesti kak aida teror bab lain pnye

      Delete
  9. cikna pun nak gak.
    heee
    nk bwak g sekolah.
    boleh taruk buku2 dgn kertas2

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa cikna nak jugak ke?
      nanti cikna wasap nak yang mcm mane ok
      hehehehe

      Delete
  10. mampu tgk je lah nak jahit sendiri mmg fail

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe ayu pon tngok da lame da
      tgl mase nak melaksana asyik tertangguh je kak

      Delete
  11. untung adik...2 jam je terus dapat yg dihajati :)

    ReplyDelete
  12. comelnya..untung ada kak pandai menjahit

    ReplyDelete

Tabung Firash