Tabung Firash

Wednesday, 10 June 2015

Lirik Tak Pernah - Fathia Latiff feat Shukri Yahaya (OST Dia Isteri Luar Biasa)

Assalamualaikum semua
Kali ni nak update pasal lagu
Siapa tengok cerite Dia Isteri Luar Biasa?
Aku adalah salah sorang peminat tegar cerita ni
Ye banyak feedback kurang menarik tentang cerita ni
Bagi aku memang agak kurang untuk tontonan umum
Tapi bagi aku untuk tontotan aku memang best

Siapa sangka Fathia Latiff ni memang pandai bernyanyi
Serius aku dengar yang bukan rekording punye
Suara dia memang power
Tapi biasa la selera masing-masing
Ni bagi aku la

Jom layan lirik lagu OST Dia Isteri Luar Biasa
Oleh pelakon utama cerita ni
Mula-mula aku dengar aku dah boleh tau
And aku suka sangattt!!
Sila jangan muntah hijau ok


Tak Pernah - Fathia Latiff feat Shukri Yahaya (OST Dia Isteri Luar Biasa) 

Ku tak pernah terfikir jatuh cinta pada dirimu
Tak pernah terfikir kau kan jadi yang terindah
Mengapa terjadi

Ku tak pernah terfikir ku kan memiliku cintamu
Tak pernah terfikir kau juga mencintai diriku
Mengapa perasaan ini hadir

Ku tahu ku takkan bisa hidup bersamamu
Ku tahu ku bukanlah yang terbaik untuk dirimu
Dan janganlah kau bersedih hanya kerna diriku
Kerna ku tahu cintaku padamu kekal untuk selamanya

Mengapa terjadi

Ku tak pernah terfikir jatuh cinta pada dirimu
Ku tak pernah terfikir kau kan jadi yang terindah
Ku tak terfikir ku kan memiliku cintamu
Ku tak pernah terfikir kau juga mencintai diriku

Mengapa terjadi

Ku tahu ku takkan bisa hidup bersamamu
Ku tahu ku bukanlah yang terbaik untuk dirimu
Dan janganlah kau bersedih hanya kerna diriku
Kerna ku tahu cintaku padamu kekal untuk selamanya

Ku tak pernah terfikir jatuh cinta pada dirimu
Tak pernah terfikir kau kan jadi yang terindah
Mengapa terjadi 

p/s : Kak Farrah nanti main cord lagu ni k
Pastu send kat ayu
heheheheh

20 comments:

  1. x dpt nak tgk citer ni.
    busy kursus...
    busy ulang alik seremban - melaka hu hu hu...

    ReplyDelete
  2. waa cerita ni tgh femes erk skrg ni tgk ramai blogger update.. hehe

    Jom join Segmen Terbaru Saya ini

    Segmen Communities Blogger : Berkongsi Pelbagai Ilmu Menari

    ReplyDelete
    Replies
    1. aha mmg fames cerite ni tauu
      insyallh nanti sy join ye

      Delete
  3. belum sempat tgk lagi cite ni..kiranya berlakon pun pandai menyanyi pun boleh

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula hehehe hebat kan..
      skg pakej jadi pelokon boleh bernyanyi dah

      Delete
    2. JM layan kat tonton pun boleh..
      Novel best kena tengok hasil drama best ke tak :)

      Delete
  4. tgk kekadang je..hahaha..x menarik sgt.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke
      tapi ayu suke tau cik mimie
      gelagat pelokon2 dia

      Delete
  5. x pernah tgk pun cternya. x pernah tahu pun lagu ni. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah ni mesti jarang tgk tv
      alaa amy bknnye tgk crte melayu pon kan

      Delete
  6. citer ni febret akak minggu ni tertinggal gak kadang2 abg kijo mlm bz nk sedia mkn dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeeeayyy ade gak geng
      heheh ayu xpenah miss
      sllu rekod

      Delete
    2. Akak kalu miss tgk on9 jah hihihi... Citer ini punya pasal awal lg masak.hahahaha

      Delete
  7. Boleh tahan sedap juga sora depa berdua nih

    ReplyDelete
  8. x pernah dengar.. citer pun tak tengok..
    tak tau komen apa.. haaa ok ok.. Fathia ni lawa.. okay ? hehehe..

    ReplyDelete
  9. tak pernah tengok pun
    memang lamsam semuanya dioarng ni.
    nak jadi penyanyi plak

    ReplyDelete

Tabung Firash