Tabung Firash

Friday, 5 June 2015

Terima Kasih - Sweetcandy Mei

Assalamualaikum semua
Masing-masing dah update top komentar
Terlambat atas banyak sangat faktor
Entry tanda penghargaan pada sweetcandy ku yang tak putus-putus memberi sokongan
Terima kasih kawan, kakak, abang, dan adik
Tanpa korang siapalah hidayuayumie kan


Cik Ash
izzeyda
Cik Mimie
Farrah MF
mama3farhanah
Asha Lya
Amy J
Sofu Hashim
Ipah Kholipah 
khatyaiman

Cik Ash masih mengungguli carta
Catat rekod kebanyakkan nye memang kak ekin jadi top komentar
Ipah dah kak Khatyaiman pertama kali masuk carta ye
Yang lain nama2 biasa yang sering menjadi tetamu terhabat hidayuayumie
Terima kasih sudi tinggalkan jejak
Sangat2 aku hargai

Hmmmm kak ekin nak hadiah lagi ke?
Adil tak kalau bagi kat orang lain
Kak eyda pon dah dapat, Cik Mimie dan kak Farrah pon dah dapat
Mama3farhana dapat masa GA
So nak bagi sape ni ea?

Ohh pada sesiap yang da ada no ayu sila whatapps ye
Sebab no fon semua dah hilang
 

24 comments:

  1. Erk no 1 lagi kak ekin Ok jah ayu... ikut la ayu nak bagi kat sape akak Ok jah... akak singgah n komen blog ayu suka2 saja.. nak bagi lagi boleh jah hihihi...

    terlupa tahniah kpada semua di atas

    ReplyDelete
    Replies
    1. xape la nanti kak ekin wasap no ayu ye
      ayu xde dah no kak ekin
      kite kasi jugak sbb akk merajinkan diri nak mengomen kat blog ayu ni

      Delete
  2. Yeeaayhhh!! nampak nama Cik Mimie :) Terima kasih ayu :)

    ehem2..no Cik Mimie da ada kan? :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha da ade da
      no cik mimie la no pertama yang ayu mnx tauu
      ehehhehe

      Delete
  3. tahniah kepada Ekin.. tak mampu laa nak lawan Ekin.. no akak stay ada lagi tak? Ayu bagi yang teratas selepas yang pernah dapat pun ok jugak tu Ayu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah tau xape
      hari2 dtg serang blog ayu tu tauu
      hmm boleh jugak tu
      jap2 kene setting masa plak ni

      Delete
  4. Alhamdulillah, tahniah diucapkan kepada semua yang tersenarai....

    ReplyDelete
  5. wahhh rajin2 diorang ni...kita bila nak jadi cam diorang ni haa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha dorang ni ade masa yang sgt byk tauu

      Delete
  6. Apa cer no phone semua ilang? Ohhh,..ni phone baru eh,.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aha pakai fon baru dah kak farrah
      sila la wasap ayu ye

      Delete
  7. Akak selesa di tangga nombor ompek!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah akk selesa kat mane2 pon kan

      Delete
  8. tahniah semua yg sukses menjadi blogger tegar...
    alhamdulillah...

    ReplyDelete
  9. aktif sume.
    haha
    muka ni je yang blog nya terabai.
    rindu nak aktif balik

    ReplyDelete
    Replies
    1. go go chiayookkk cikna
      boleh mule bile2 mase nia

      Delete
  10. Replies
    1. alaa sis jm nak jugak ke
      kte buat sistem barter nak
      hahahah

      Delete
  11. nak hadiah juga
    penanda buku :)

    ReplyDelete
  12. alaaaamak dah trkeluar carta.. diorang ni komen apa ni banyak sngt niiii hahaha..

    ReplyDelete
  13. masuk jugak nama akak yer
    ingatkan dah tak masuk carta

    ReplyDelete
  14. dah lame name sy tiade di situ yee hehe

    ReplyDelete

Tabung Firash