Tabung Firash

Friday, 5 June 2015

FIRST GIVEAWAY by MRS. PANDA

Assalamualaikum  semua
Jom sertai GA dari Panda
Alhamdulillah ada rezeki lebih nak kongsi dengan pembaca2 blog panda.. huhuhu
Akhirnya , panda ad kesempatan jugak nk buat giveaway..
Giveaway ni kira mcm Giveaway Birthday Panda and
Giveaway untuk Bulan Ramadhan yg bakal tiba nii laa.. huhu
 

okay,, xmau ckp banyak..
jom tengok syarat2..

Syarat-syarat untuk join GA ni :
  • ini wajib k.. Follow blog panda : pandapandaibercakap.blogspot.com 
  • Tulis satu entry yang bertajuk " FIRST GIVEAWAY by MRS. PANDA "
  • copy paste banner kat atas tu dan back link kan banner ke sini.
  • Letakkan link entry korang kat ruangan komen blog panda nii.. ( jangan letak tempat lain tau.. nanti xdikira.. huhuu ^_^ )
  • okay siap!
oppsss.. lupa nak bgtau hadiah ap kan.. huhu
" Hadiah Misteri " jeng jeng jeng..
nanti time umum pemenang baru tau.. hehe
Mula 1 Jun 2015 / Tamat 11.59 p.m 14 Jun 2015

19 comments:

  1. Good Luck :)

    Singgah sini ^^
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/05/contest-saya-nak-hadiah-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  2. good luck ayumie :)
    moga dpt hadiah kemenangan in shaa Allah...

    ReplyDelete
  3. all the best mummy.
    cikna pun dah terasa gian sangat nak join ga ni. lama sangat dah blog ke laut

    ReplyDelete
  4. jemput join GA farah . 17 pemenang dicari :)
    http://sweetsourtheworld.blogspot.com/2015/06/1st-giveaway-by-farah-adila.html

    ReplyDelete
  5. semoga menangi segmen Ayu :-)

    ReplyDelete

Tabung Firash