Tabung Firash

Tuesday, 16 June 2015

Terima Kasih Invisible Note

Assalamualaikum semua
Tak terkejar nak update entry
Buzy bebenor mrummy sekarang ni kan
Biasa la mood masih cuti sekolah lagi kat opis ni
Ramai yang belum masuk kerja
So kerja banyak yang jadi tangguhan
Ok takmo sembang panjang
Terkejut pagi semalam dapat bungkusan dari utara
Memang agak blur kat situ
Musykil aku jap
Aku tak ada pon beli barang dari utara kan


Terima Kasih IM
Rasanya dah lama da sampai aku pon terlupe
Ohh ye IM da lama tak bersiaran
Dan tak dapat dikesan


 Last entry dan satu-satunye entry yang ada

"Deleted mula semula dengan sesuatu yang baru"


21 comments:

  1. tahniah Ayu.. ya laa.. apapun memang musykil kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula mane tah im menghilang

      Delete
    2. tak pasti laa.. bukak pun jadi macam tu blog dia..

      Delete
    3. hmm nak try contact dia pon xdak no
      page dia pon xdpt dikesan da

      Delete
  2. tahniah ayu
    akak awal tahun dpt hadiah dr IM :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula sbb dapat kalendar tahun nie
      cm lame je kan

      Delete
  3. Dulu2 rajin juga blooger im ni myinggah

    ReplyDelete
  4. betul tu Ayu.. IM dah lama menyepi.. huuurm.. mane IM hilang..

    ReplyDelete
  5. tahniah ayu
    itulah, kemana perginya IM ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan mama ann
      tak tahu mane mnghilang da

      Delete
  6. dia sedang "Invisible" hiksss

    ReplyDelete
  7. mmg invisible lah nampak nye hehe

    ReplyDelete

Tabung Firash